INSTAGRAM NOVELLÁBAN JELENT MEG A NESTLÉ

Home / Egyéb / INSTAGRAM NOVELLÁBAN JELENT MEG A NESTLÉ

Lakatos Levente hat részes novellája Nőnapon indult

A Három esély című novella olvasói Fanni és Ármin történetét ismerhetik meg hat héten keresztül. Ármin, a tapasztalt nőfaló, egy közös ismerősük születésnapi bulijában kiveti hálóját a reklámügynökségnél dolgozó Fannira. A fiú legnagyobb meglepetésére azonban a lány visszautasítja őt. Ármin, aki nem egy könnyen levakarható típus, a saját önérzetét  is ápolandó három esélyt – azaz három randevút – kér Fannitól arra, hogy bebizonyítsa neki, az ordító különbségek ellenére ők bizony összeillenek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Itt a Három esély című hat részes sorozatom várva várt második része! A történet ezúttal Fanni szemszögéből alakul tovább. Olvasás után megköszönöm a ❤️-et, a hozzászólásokra mindre reagálok és azért sem sértődök meg, ha kommentben megjelölitek azokat az ismerőseiteket, akiknek szerintetek tetszene a sztori! 😊🙏🏻 Jó szórakozást! 🖍: @barbidraws #nestlé #latelier #igyteljesazelet #lakatoslevente #háromesély #haromesely #novella #mik #ikozosseg #szponzoralttartalom #story #sztori #illustration #illusztracio #illustrations #lakatosleventeháromesély #történet (A TÖRTÉNETET, ANNAK RÉSZLETEIT ÉS A HOZZÁ KÉSZÜLT ILLUSZTRÁCIÓT IS SZERZŐ JOG VÉDI! MEGOSZTÁSA CSAK BEÁGYAZÁSKÉNT ENGEDÉLYEZETT – MINDEN JOG FENNTARTVA!)

Lakatos Levente (@lakatoslevente) által megosztott bejegyzés,

A történetben, és az egyedi, újszerű formátumban a Nestlé Magyarország is meglátta a lehetőséget, akik két termékükkel is megjelennek a Három esély epizódjaiban Szepesi Szűcs Barbara illusztrációin keresztül. A bevezetés alatt álló Nestlé L’Atelier svájci prémium táblás csokoládéja és a Nesquik Ready To Drink 200 milliliteres kiszerelésben kapható instant fogyasztható kakaója is feltűnik az egyes epizódokhoz tartozó rajzokban. A Nestlé termékeit is tartalmazó Instagram posztok pár nap alatt részenként több mint 50,000 emberhez jutottak el.

Vén Bianca és Kátai Moána, a Nestlé Hungária Brand Executive munkatársai az újszerű promóciós megjelenés kapcsán elmondták, hogy “Egyedülálló lehetőséget láttunk ebben a közös projektben, hiszen Magyarországon korábban még nem volt példa hasonló jellegű kezdeményezésre. Szerettünk volna kipróbálni egy új műfajt a megszokott kommunikációs eszközeink mellett, ráadásul figyelembe kellett vennünk, hogy a célcsoportunk információ fogyasztási szokásai folyamatosan változnak, Leventéék kampánya pedig pont illeszkedett a jelenlegi trendekhez. Úgy látjuk, hogy a hagyományos hirdetési felületeken már túl nagy a reklámzaj, ezzel a megoldással viszont egy nagyon szerethető történetben, annak részeseiként jelenhettünk meg a szereplők által kedvelt termékek formájában. Reméljük, hogy egy ilyen életszerű szituáció által közelebb tudtunk kerülni az olvasókhoz, és ha kedvet kaptak a kipróbálásukhoz, legalább annyira megszeretik majd őket, mint mi magunk. Köszönjük a közös munkát ennek a szuper csapatnak, és már nagyon várjuk a következő úttörő ötletüket!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ééés íme a Három esély című sorozatom negyedik része! A második randi igen rendhagyó helyen zajlik – és nem is végződik tökéletesen. Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek Fanni reakciója helyes volt-e, vagy túlreagálta a helyzetet?! Szerintetek lesz harmadik esély, vagy egészen más irányt vesz a történet?! Várom a véleményeiteket! 😉 Jó szórakozást kívánok! 😊 🖍: @barbidraws (A TÖRTÉNETET, ANNAK RÉSZLETEIT ÉS A HOZZÁ KÉSZÜLT ILLUSZTRÁCIÓT IS SZERZŐ JOG VÉDI! MEGOSZTÁSA CSAK BEÁGYAZÁSKÉNT ENGEDÉLYEZETT – MINDEN JOG FENNTARTVA!) #nestlé #nesquik #igyteljesazélet #nesquikkakaó #lakatoslevente #háromesély #haromesely #mik #ikozosseg #story #sztori #történet #illustracion #illusztráció #novella #lakatosleventeháromesély #szponzoralttartalom

Lakatos Levente (@lakatoslevente) által megosztott bejegyzés,

“Az Instagram jelenleg az egyik legaktívabb közösségi média platform Magyarországon, felhasználói kifejezetten vizuális tartalmat fogyasztó közösség, sokukat nehéz olvasásra bíztatni. Ezt a problémát áthidalandó találtam ki a Három esély formátumát, ami a látványos illusztráció, a sorozatosság és az adott rész rövidsége – egy lapozós poszt legfeljebb tíz képnyi terjedelmű lehet – okán illeszkedik napjaink trendjeihez” – emlékszik vissza a többször Aranykönyv-díjas Lakatos Levente, aki hozzáteszi: “Az írói márkám építésénél mindig is elsődleges szempont volt, hogy új, járatlan utakat keressek magamnak. Azt hiszem, hogy ez a projekt most nem csak az én közönségemet bővítheti, hanem olvasásra bírhat olyanokat, akik eltávolodtak az írott történetektől. Már kialakult a fejemben a következő Insta-novella története, biztosan lesz folytatás.”

Levente közösségi média felületeit a NuHeadz Talent Management képviseli. A NuHeadz influencer portfóliója ma már több, mint másfél millió fiatalt ér el és kreatív megoldásaira a legnagyobb nemzetközi és hazai brandek is felfigyeltek – kiváló példa erre a Nestlével való együttműködés is. A NuHeadz az Instagram és YouTube-influencerek mellett ma már a leggyorsabban növekvő közösségi platform, a TikTok hazai népszerű videósait is képviseli.

Comments(0)

    Leave a Comment