BlogbejegyzésekTikTok toplista
A legnépszerűbb TikTok zenék 2020-ban

TikTok zenei toplista 2020

Az alábbi cikkünkben összegyűjtöttük melyek voltak a legnépszerűbb TikTok zenék 2020-ban, amelyekre nagyon sok felhasználó készített saját videókat, ez TOP10-es toplista.

A listán található zenéket végighallgatva kijelenthetjük, hogy 2020-ban a hip-hop, a trap és a pop műfajban készülő számok voltak a legnépszerűbbek a platformon. A trap és hip-hop zenék azért is lehetnek ennyire kedveltek TikTok-on, mert számos tánckoreográfia készül ezen típusú zenék 1-1 részletére, amely utána elterjed az egész platformon, és akár több millió feltöltés is születhet egy bizonyos zeneszámra és a hozzá tartozó koreográfiára.

Egy másik trend a platformon, hogy nem feltétlenül a legújabb zenék futnak be, mint népszerű hangsávok, az utóbbi 2-3 év zenei terméséből szoktak a legnépszerűbb listára felkerülni a dalok. Néhány esetben pedig a 80-as vagy 90-es években megjelent zenék remix verziója szokott nagy sikert aratni a felhasználók körében és szerepelni a trending listákon.

Íme a 10 legnépszerűbb zene a TikTok-on 2020-ban:

  1. Jason Derulo & Jawsh 685 – Savage Love
  2. Megan Thee Stallion – Savage Remix (feat. Beyoncé)
  3. JACKBOYS, Travis Scott – OUT WEST ft. Young Thug
  4. Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion
  5. Doja Cat – Say So
  6. Saweetie – Tap In
  7. Roddy Ricch – The Box
  8. Rod Wave ft. ATR SonSon – Rags2Riches
  9. BENEE – Supalonely ft. Gus Dapperton
  10. Pop Smoke – What You Know Bout Love

Bóna Biankát, Budavári Fülöpöt, Czura Karinát, Liszkai Márkot, Togyela Dominikot és Sápi Vivient is a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni velük, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.