SajtómegjelenésekTogyela Dominik
Alkalmazkodjunk az új helyzethez! – Interjú Togyela Dominikkal

Az alábbi interjú a Középsuli.hu oldalon jelent meg Togyela Dominikkal.

Togyela Dominik az egyik legnépszerűbb itthoni TikTokker, aki poénos videóival sokakat megnevetett, félmeztelen bejelentkezéseivel pedig rengeteg lány szívét ejti rabul.

Mint sokunknak mostanában, Dominiknak is jelentősen megváltoztak a hétköznapjai. A távoktatásról, az otthoni edzésről és a társadalmi felelőségvállalásról is beszélgettünk vele.

Mit gondolsz a jelenlegi helyzetről, amely a koronavírus okán kialakult?
Azt gondolom, hogy ennek a helyzetnek van pozitív és negatív oldala is. Talán nem véletlen, hogy ez így alakult. A természet egy kicsit fel tudott lélegezni. Azt viszont sajnálom, hogy ennek az az ára, hogy rengeteg ember az életét vesztette.

Suli nincsen, tehát nem kell bejárnod, de egyébként tartod az otthoni karantént?
Amennyire csak tudom, tartom.

Mivel még suliba jársz, téged is érint a távoktatás. Mit gondolsz az online oktatásról?
Először nagyon örültem neki, hogy nincs iskola, nem kell korán kelnem. Aztán ahogy eltelt pár nap, rájöttem, hogy ez így sokkal nehezebb, mintha iskolába járnék. Egyedül készülni nem könnyű és tanára, válogatja hogy kérnek számon minket. Van, aki teszteket irat, de olyan is akad, aki videóchatben kéri a feleletet.

Ha jól tudom, a hét szinte minden napján edzel. A jelenlegi korlátozások kihatnak az edzési lehetőségeidre?
Természetesen kihatnak. Hiányoznak az edzőterem adta lehetőségek. Nagyon kreatívnak kell lennem, hogy legalább szinten tartsam magam.

Mivel töltöd most a szabadidődet, változott valami a hétköznapjaidban?
Túl sok szabadidőm nincs, annyi változott, hogy reggel tovább tudok aludni.

TikTokon van néhány videód, amelyben maszkot viselsz. Van ennek valamiféle társadalmi üzenete?
Persze, hogy van! Tudatosan készítettem ilyen videókat, hiszen tudom, mennyit számít a követőimnek a véleményem. Szeretnék jó példát mutatni.

Mit tanácsolsz a Középsuli olvasóinak?
Legyen napirendjük, amihez mindennap igazodnak. Tudatosan osszák be az idejüket. Az edzésekkel kapcsolatban az a tanácsom, hogy legyenek kreatívok. Alkalmazkodjunk az új helyzethez!


Dominikot a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni Dominikkal, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.