Dr. Kulja AndrásSajtómegjelenések
Szia uram, van két perced egészségre? | Mi a kérdés? Orvoslás a TikTokon, dr. Kulja Andrással

Kulja András számára a műtőben megszűnik az idő. Az év COVID-orvosának választott sebésszakorvos-jelöltet több mint 180 ezren követik TikTokon, ahol bátran száll szembe az vírusként terjedő egészügyi tévhitekkel, felveszi a kesztyűt az oltásellenesekkel szemben és lerántja a leplet az Elf bar negatív hatásairól is. Mi a kérdés? podcast   epizódjában kérdeztük a távorvoslás veszélyeiről és arról is, épp melyik természetes biológiai folyamatról szóló videója miatt tiltotta le a TikTok. Hallgasd meg, iratkozz fel és nézd meg a leírásban lévő extrákat is!

Találkozz Andrással, és kérdezz tőle személyesen a Brain Bar fesztiválon! Ha diák vagy, regisztrálj az ingyen jegyekért itt , early bird jegyekre pedig itt tudsz lecsapni, amíg még elérhetőek.

Andrást a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Andrással dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.