SajtómegjelenésekTogyela Dominik
Bors Extra – Togyela Dominik: Tinilányok ezreinek kedvence!

Ez a cikk a Bors Extra magazin 2020 Szeptemberi számában jelent meg először.

Togyela Dominik már az első tik-tok videójával berobbant az influenszerek világába, ugyanis első videójára több mint 45 ezer lájk érkezett. A jóképű fiú körül ekkor felgyorsultak az események és közel egy év alatt 190 ezres követőtáborra tett szert.

Togyela Dominik egy átlagos 19 éves fiú, akinek akkor indult el internetes karrierje, mikor úgy döntött, felteszi élete első videóját a fiatalok körében felkapott alkalmazásra, a tik-tokra. A videó hatalmas sebességgel söpört végig a tik-tokozók között, és akkora sikert hozott, amekkorára a fiatal álmában sem gondolt.

Humorával és izmaival domborít

Dominik csak egy éve kezdett el tik-tokozni, ráadásul akkor is barátai unszolására fogott bele. Nem is sejtette, mi vár rá.

– Rengeteg ismerősöm tik-tokozott, de én butaságnak tartottam. Aztán egyszer nagyon unatkoztam és csináltam egy vicces videót felső nélkül, amit feltöltöttem és szinte rögtön 45 ezer lájk futott be rá. Mikor felocsúdtam a meglepetésemből, arra gondoltam, hogy mégis foglalkoznom kellene ezzel – fogott bele nem minden napi történetébe a fiatal szívtipró.

– Gyakran előfordul, hogy megmutatom a felsőtestem, hisz sok munkám van benne, de a legtöbb lájkot mégis a humorom miatt kapom – mesélte a Bors Extrának Dominik, akinek számos követője mellett – 192 ezren vannak – sok irigye is van.

– A középhaladók közé tartozom, azonban büszke vagyok rá, hogy a követőim körülbelül 30 százaléka külföldi. Szerintem nagyon sok múlik a szerencsén, azonban az is fontos, hogy az ember ne legyen megosztó. Én azt vallom, hogy vagy mindenki értsen veled egyet, vagy senki.

Szaftos megkeresései is vannak

Egy időben Dominik több félmeztelen videót is megosztott magáról, természetesen ezekért leginkább a lányok voltak hálásak.

– Visszafogtam a félmeztelen videókat, mert a férfiak sok negatív kommentet írtak. A leggyakoribb beszólás az, hogy „vegyek neked pólót”? Igyekszem ezekkel nem törődni, de néha egy-egy jó poénnal reagálok a hasonló jellegű kritikákra – jegyezte meg Dominik, akit az ismertsége óvatosságra int.

– Rengetegen megkeresnek, ami nagyon jól esik, azonban nehéz kiszűrni azt, hogy ki az, aki valódi értékeket lát benne, aki magamért szeret. Nem csak barátnőt, de barátot találni is nehezebb emiatt. Épp ezért, én szinte semmit nem árulok el magamról, sőt, igyekszem a legrosszabbat elhinteni, és, ha még így is szimpatikus vagyok, akkor jöhet a személyes találkozás – magyarázta Dominik, aki korához képest meglehetősen éretten gondolkodik.

A fiatal azt is elárulta, hogy az interneten keresztül sok izgalmas megkeresése van.

– Élőben nem igazán bátrak az emberek, leggyakrabban egy szelfi kedvéért állítanak meg, ám írásban annál inkább. A legmeghökkentőbb talán az volt, amikor egy srác azt kérte tőlem, hogy legyek együtt a barátnőjével miközben ő néz minket. Természetesen nemet mondtam – mesélte nevetve a híresség.

Hanna lett szíve hölgye

Dominik nem csak TikTok oldalon szerepel, az Instagramon is jelen van. Barátnőjét, Hannát egy itt megosztott fogfehérítős reklámnak köszönheti.

– Kitettem egy fogfehérítő fogkrémről szóló reklámot és Hanna rámírt. Na persze egyből azt kérte, hogy ha találkozunk a fogkrém miatt, el is mehetnénk valahová közösen. Jó ideig beszélgettünk, majd összejött a találkozó is, sőt a fogkrémet is megvette – nevette el magát Dominik.

– Mikor már szorosabb lett a kapcsolatom Hannával, elmentünk egy hétre Szegedre, azóta pedig elválaszthatatlanok vagyunk. Hanna focizik, de mostanában már edzeni is eljár velem, hiszen nekem is az életem része a sport. Heti öt alkalommal testépítek, korábban jártam küzdősportra, kajakoztam, kenuztam, mostanában pedig az edzés mellett heti háromszor futok is   mesélte el a fiatal, aki sportos életmódra buzdítja követőit is.

Kishúga is imád szerepelni

Dominik családja még nem igazán fogta fel, mi történik a fiúval, de kishúga az első számú rajongója.

– Édesanyámat többször állították már meg ismerősök miattam, úgyhogy érzékeli, mi történik körülöttem. Nagyon büszke rám. A húgom pedig az első számú rajongóm, folyton szerepelni akar a videóimban. Anya alsós tanító, a húgom osztályfőnöke és vele is átbeszéltük, hogy neki még nem szabad ebbe jobban belefolynia, hiszen a fiatalokat nagyon sok veszély fenyegeti a közösségi média bármely platformján. Az én videóimban már kétszer szerepelt, aminek rettenetesen örült – mondta el Dominik, aki nem csak külső erényeknek van a birtokában, ugyanis idén 4,4 volt az év végi átlaga a rendészeti középiskolában.

Luxushajóra vágyik

Jelenleg Dominik zsebpénzt keres a tik-tokozással, ezért nem is ebben látja a jövőjét.

– A tik-tokozás leginkább hobbi, ugyanis egyelőre megélni nem tudok belőle, de lehet, hogy nem is akarok. Nem szeretem a semmittevést, és ezt nem tartom igazi munkának. Addig szeretném csinálni, míg élvezem és látok benne lehetőséget – fejtette ki Dominik, aki felvételt nyert egy gyógymasszőr iskolába.

– A kétéves képzés elvégzése után egy luxushajón szeretnék gyógymasszőr lenni. Az a célom, hogy összegyűjtsek annyi pénzt, hogy tudjak venni egy lakást, amit aztán kiadhatok, hogy egyengetni tudjam a bevételből a jövőm – zárta Dominik.


Togyela Dominikot a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni Dominikkal, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.