M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Pumped Gabo: Hálás vagyok a mostani életemért

Az alábbi interjú a BRAVO magazin 2020 februári számában jelent meg Pumped Gabo-val.

BRAVO: Melyik Pumped Gabo kedvenc platformja, melyiket használod a legtöbbet? 

Pumped Gabo: A kedvenc platformom az Instagram, 2014-ben regisztráltam és azóta használom. Soha nem törlök le róla semmit, nekem ez egyfajta történelemkönyv. Néha fellapozom a régi képeket és újra átélem hogy mik történtek velem korábban. A hideg téli napokon jól esik a régi nyári sztorikat újra felidézni.

Van barátnőd?

Négy évet éltem folyamatosan párkapcsolatban, ebből sokat tanultam. Most úgy látom, hogy egy nagyravágyó fiatalt inkább csak hátráltat egy párkapcsolat. Lassan egy éve vagyok szingli, ez idő alatt elkezdtem megismerni önmagam. Mindenkinek tanácsolom hogy töltsön egy kis időt egyedül, amikor nem kell másra figyelnie, gondolnia. Ilyenkor letisztulnak a dolgok: csak az én céljaim, álmaim léteznek, és semmi bullshit . Ez nem feltétlen egy gyors folyamat, de megéri.

Hogy kerültél a Warsaw Shore-ba?

A Warsaw Shore a mára már klasszikussá vált Jersey Shore lengyel adaptációja. Tíz fiatal egy nagy házban, buli, pörgés 12 napig. Hálás vagyok hogy benne lehetek. Sok TV-műsorban szerepeltem már, de nem kérdés hogy ez áll hozzám a legközelebb.

A megkeresés egyébként telefonon jött még nyáron, kérdezték, hogy hogy beszélek-e angolul és hogy lenne-e kedvem kimenni. A válaszom dupla igen volt. Annyira megörültem ennek, hogy el is sírtam magam. Én a Jersey Shore-on nőttem fel, imádtam az egészet. Ebben a műsorban az a lényeg hogy a néző jól szórakozzon. Itt adhatod egyébként leginkább saját magadat, a többi produkcióban sokszor előre kitalált ötletek, forgatókönyvek vannak, itt nincsenek. Itthon a ValóVilág áll ehhez a legközelebb, de a Warsaw Shore-ban nem esik ki senki. 12 nap őrült menet minden nap, mindig már programokkal és persze buli minden este.

[modula id=”1454″]

Az edzés

Mennyit foglalkozol a testeddel?

2013-ban kezdtem el edzeni, mert vékony voltam. Minden álmom az volt, hogy olyan legyek mint a híres Zyzz vagy a “The Situation” a Jersey Shore-ból. Sokan álmodoztam arról, hogy én is úgy nézek majd ki, mint ők és közben elkezdtem az edzéseket.

2015-ben a Balaton Sound-on aztán – egy ott készült videó miatt – megismert az egész ország. Egyik tévés szereplés jött a másik után, sokáig sodródtam az árral, ez el is térített a korábbi terveimtől.

2018 végén döbbentem rá, hogy nekem csak az edzéssel kell foglalkoznom és most már ez az első számú célom. Heti ötször-hatszor járok edzeni, általában másfél-két órát, de odafigyelek a táplálkozásra is, az viszont egésznapos meló. Gyönyörű dolognak tartom hogy megformáljuk azt, amit Isten adott nekünk, de nem feledkezem meg a belső fejlődésről sem. Az a legszebb hogy igazából ezt bárki megtudja csinálni, ha hisz önmagában.

Megbántál valamit a múltadban?

Nem bántam meg semmit. Minden ami történt, okkal történt. Vannak kínos, kellemetlen dolgok a múltamban, de kinek nincsenek?

Hogyan néz ki Pumped Gabo egy napja?

Nekem az az ideális nap, amikor az edzés van a fókuszban.

Reggel 8-9 között felkelek, beteszek egy kis hardstyle vagy techhouse zenét, reggelizek. Ilyenkor sokszor eszembe jut, hogy még sok fesztiválra és buliba szeretnék eljutni a barátaimmal, ami motivál az edzésben és a munkában is.
Reggeli után átnézem az e-maileket és üzeneteket, hogy mik az aznapi teendőim, kiket kell felhívnom. Ha szerencsém van 10-11 között elindulok edzeni, 13 óra körül szoktam ebédelni, délután főleg a projectjeimen dolgozom, este pedig olvasok (főleg spirituális és self made könyveket). 1 óra körül lefekszem aludni, lefekvés előtt mindig álmodozom és próbálom elképzelni, hogy hol szeretnék lenni 1-5 év múlva. Ezt egyébként ajánlom mindenkinek. Az álmodozás ingyen van. Csak aztán másnap mozduljunk is meg és tegyünk is az álmainkért 🙂

Az edzésen kívül

Mi mással foglalkozol az edzésen kívül?

Gimis koromban – amikor megbuktam majdnem mindenből – anyám a fejemhez vágta: fiam, egész nap csak gyúrsz, ebből nem lehet megélni. Kár hogy ezt akkor elhittem és csak tavaly jöttem rá hogy de, a fitneszre igenis lehet megélhetésként is gondolni. Ha jól csinálod amit csinálsz, nagy tűz ég benned, mindig többet és többet akarsz, szívvel lélekkel csinálod, akkor az élet megajándékoz számtalan jó és kevésbé jó lehetőséggel. Te döntöd el, hogy élsz-e ezekkel.

Persze nem azt mondom, hogy csak a külsővel kell foglalkozni, a belső fejlődés is legalább ennyire fontos, vagy még fontosabb is. Én az utóbbi másfél évben rendszeresen olvasok, nagyon sokat dolgozom a személyiség-fejlődésemen. Ennek köszönhetem azt is, hogy nem tűntem el a süllyesztőben és azt is hogy most például nektek adhatok interjút. Hálás vagyok a mostani életemért és alig várom, hogy milyen lesz az idei év!

Bravo titkok:

Egyébként kiskoromban rendszeres BRAVO olvasó voltam, a tolltartóm tele volt Bravós matricákkal, a szekrényem meg a magazinban található poszterekkel 🙂


Gabót a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni vele, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.