M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Az influencer brief részletei

Az influencer kampányok sikerének kulcsa egy jól kidolgozott brief, amely pontos iránymutatást nyújt az influencer számára a kampány céljairól, a várható tartalomról és az elvárásokról. Ez a blogbejegyzés bemutatja, hogy milyen összetevőkkel rendelkezik egy jó brief az influencer számára.

 

1. Kampány céljainak megfogalmazása

Az influencer számára elengedhetetlen megérteni a kampány céljait. Ez lehet például a termék vagy szolgáltatás promóciója, a márkaismertség növelése, az eladások növelése vagy a közönség bevonása. A briefben világosan és konkrétan meg kell fogalmazni ezeket a célokat, hogy az influencer pontosan tudja, mit kell elérnie a tartalommal és az üzenetekkel.

 

2. Célcsoport és üzenet

Az influencernek tudnia kell, hogy kinek szól a kampány, vagyis melyik célcsoportot célozza meg. Az influencernek meg kell értenie a célcsoport igényeit, érdeklődési körét és viselkedését annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikálhasson velük. Emellett a briefben meg kell határozni az üzenetet vagy az üzeneteket, amelyeket át kell adni a közönségnek, és kiemelni a fő üzenet fontosságát.

 

3. Tartalom típusa és formátuma

Az influencernek tisztában kell lennie a kívánt tartalom típusával és formátumával. Fontos, hogy a briefben részletesen leírják, hogy milyen típusú tartalomra van szükség, és milyen formátumban kell elkészíteni. Ezenkívül meg kell adni azokat a platformokat, amelyeken a tartalmat meg kell osztani.

 

4. Márka iránymutatások és stílus

Az influencernek meg kell értenie a márka iránymutatásait és stílusát annak érdekében, hogy illeszkedjenek a márka arculatához. A briefben részletesen le kell írni a márka jellemzőit, értékeit, hangulatát és azokat az elemeket, amelyeket az influencernek figyelembe kell vennie a tartalom létrehozásakor.

 

5. Hashtagek és linkek

A briefnek tartalmaznia kell a vállalat által preferált hashtageket és linkeket, amelyeket az influencernek használnia kell a tartalomhoz. A hashtagek segítenek a tartalom keresési láthatóságának növelésében, míg a linkek lehetővé teszik a közvetlen irányítást a vállalat weboldalára vagy termékoldalára.

 

6. Bejegyzés dátuma és határidők

A briefnek tartalmaznia kell a tartalom közzétételének dátumát vagy az időablakot, amelyen belül az influencernek elkészítenie kell a tartalmat. Ezenkívül fontos határidőket kell meghatározni a közreműködő anyagok, például fényképek vagy videók leadására. Ez segít az influencernek a megfelelő ütemezés és előkészületek megtételében.

Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk egyetlen lépésben ajánlatot a jobb oldali űrlap kitöltésével! Kérjük adja meg cégének nevét, illetve az Ön elérhetőségét, hogy minél gyorsabban fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot és ajánlatot tudjunk küldeni a kért tartalomgyártóval kapcsolatban!

Amennyiben e-mailben vagy telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, alább találja elérhetőségeinket:

Cím | 1061 Budapest, Andrássy út 32. III.emelet/21

E-mail | hello@nuheadzmanagement.com 

Telefon | +36 70 633 6457