M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Elek Péter

Elek Péter humorista, önálló estjei országosan teltházzal futnak. 2008-ban fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy szeretne a humor műfajával komolyabban foglalkozni, amikor megnézte a Showder Klub néhány adását. Ekkoriban még azt hitte, hogy ahhoz hogy humorral foglalkozhasson, színésznek kell lennie, mint példaképeinek, Jim Carrey-nak vagy Leslie Nielsennek.

Első színpadi próbálkozása egy fesztiválon annyira megviselte, hogy rápihent öt évet mielőtt újra nekifutott volna. Ezután jelentkezett a Magyarország, szereplek! című tehetségkutató műsorba, ahol már sikeresen vette az akadályokat és nemsokára a Showder Klubba is bekerült.

Stand-up rutinjaihoz az ihletet a nap 24 órájában gyűjti, bármiből amit az utcán lát vagy hall anyag lehet a következő fellépésén. Ha hall valamit, rögtön leírja és tovább mondja, így teszteli, hogy működik-e a poén.

A közösségi médiára önálló tartalmakat is gyárt, poénos videóit a különböző felületeken akár több százezren is megnézik.

 

Közösségi média: 

 

 

Együttműködő partnerek:

Rexona

34800
Instagram
48800
TikTok
68000
Facebook

Ha szeretne kapcsolatba lépni Petérrel, írjon nekünk!