M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Pumped Gabo

Gyúrd ki magad a nyárra Pumped Gabó-val!

Budapest, 2020 január 16. – Az egyik legismertebb hazai reality hős Pumped Gabó most arra vállalkozik, hogy a tévék képernyője és az Instagram után a YouTube-ot meghódítsa: a #PumpedChallenge elnevezésű, hat hónapig tartó program során két embert választ ki, akikkel együtt készülnek majd a nyárra. És persze mindazoknak, akik online követik őt. 

 

Közismert tény, hogy a nyári forma télen készül, ezért februárban indul el a #PumpedChallenge nevű új online vlogsorozat, amelyben a nézők nyomon követhetik hogyan készít fel két kiválasztott fiatalt Gabó a nyári szezonra. Gabó az elmúlt egy évben nemcsak az Instán, de a konditeremben is nagyon aktív volt. Élete legjobb formájában vág neki ennek a számára is újfajta kihívásnak.  

 

A casting-felhívás tegnap este óta érhető el Gabó Instagram oldalán. A videó posztolását követő pár alatt több százan jelentkeztek a projectre. Legtöbben azzal a céllal írtak, mert életük legjobb formájában szeretnének részt venni az idei nyári fesztiválokon. És persze szeretnék ellesni a legjobb edzéstrükköket Gábótól.  

Volt olyan budapesti fiatal, aki a jelentkezési lapon azt is elárulta, hogy Gabó nemcsak az edzésekben inspirálja, de miatta kezdett el olvasni is (Gabó mostanában rendszeresen posztol az olvasási élményeiről is).  

 

Ugyan már több százan jelentkeztek, de még bárki élhet a lehetőséggel, január végéig lehet jelentkezni a pumpedgabo.com weboldalon. A castingra február elején kerül sor. Ekkor indul el a Pumped Channel nevű YouTube-csatorna is, ahol a #PumpedChallenge nyomon követhető lesz. 

További részletek: http://pumpedgabo.com/