M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

BRAVO interjú – Már megint Kitty: Szeretek nyomot hagyni az emberekben

Az alábbi interjú a BRAVO magazin 2020 márciusi számában jelent meg.

BRAVO: Mit tenne Már megint Kitty, ha egyszer csak letörölnék a YouTube-csatornádat?

BUDAI KTTI (Már megint Kitty): Egy részemet biztosan kiragadná belőlem a történés, és utána már elég nehezen szoknám meg a tényt hogy többé nem számíthat rám a közönségem és én sem rájuk. De ha nagyon egyszerűen próbálnám kezelni és megoldani a dolgot, valójában csak csinálnék egy másik csatornát. Az élvezet megmaradna.

Ahogy a legtöbb népszerű vlogger, te is hobbiként kezdted a videózást. Mennyiben változott ez meg az elmúlt években? Mennyire hobbi és mennyire munka neked most már a YouTube?

Sosem gondolkoztam ezen igazán. Számomra mindig csak egy olyan időtöltés marad a Youtube ami felszabadít, inspirál és feldob. Hobbinak mondanám, és egy olyan kifejezésformának aminek segítségével fejlődhetek a jövőre nézve mind lélekben, mind gyakorlatban.

Sokan követnek a TikTok-on is. Miért kezdtél el oda is feltölteni videókat és melyiket szereted jobban csinálni – a YouTube-ot vagy a TikTok-ot?

A TikTok nekem személy szerint egy nagyon jó unaloműzés, de ennél nem is több. Megfordulok rajta párszor hogy valami ironikus, a fejemből kipattanó viccesnek gondolt, vagy már-már polgárpukkasztó tartalommal bombázzam az arra járókat. Nincs különösebb célom vele, de ha már ott vagyok akkor ne csak „tátogjunk” hanem forgassuk ki kicsit a dolgokat és nevessünk rajta.

Verseskötet tervek

Úgy tudjuk nemsokára megjelenik az első versesköteted. Mikor kezdtél el verseket írni és miért most döntöttél úgy, hogy itt az ideje kiadni őket?

Csupán 2 éve kezdtem el magam beleásni a versírás rejtelmeibe. Viszont a művészet ezen pályáján sose volt bennem nagy önbizalom, ellentétben a festéssel,rajzolással, vagy videózással. Sose gondoltam hogy ezeket a fejemből kipattanó poros sorokat bárki szívesen olvasná vagy jegyezné fel. Nem tartottam nagyra ezeket a (számomra mégis sokat jelentő) gondolatokat. De egy nap azon gondolkoztam, hogy miért tartogatnám csak magamnak? Talán pár kamasz akik épp nehéz időket élnek meg, töltekeznének ezekkel a sorokkal, vagy éppen csak jól esne nekik az együttérzés. Ezért is szeretném a kötetet.

A LMBTQ közösség tagjaként érzel bármilyen – akár negatív, akár pozitív – megkülönböztetést a nézőid részéről? A coming out után csökkentek vagy inkább nőttek a videóid nézettsége?

Mikor már a coming out-ot terveztem és fontolgattam, tudtam hogy a nézőimnek ezzel nem lesz nagy problémája (valójában sejteni is lehetett). Bárhol, bárkinek vállalom a szexualitásomat büszkén, hisz ez az egyik olyan dolog amiben egy negatív komment vagy megjegyzés sem tud megingatni legyen az bármilyen durva vagy felháborító. Viszont a nézőim többsége (ahogy már tapasztalhattam is) roppant elfogadó és segítőkész. Természetesen voltak vad hozzászólások és meglepett arcok, de mint mondtam ezek belőlem nem váltanak ki bánatot vagy haragot. Van aki nem fogadja el, én pedig ezt elfogadom. De ha már páran emiatt erőt kaptak ahhoz hogy hasonlóan gondolkodjanak magukról és bátorságot nyerjenek hogy elfogadják lényüket, már megérte. Hogy emiatt most nőtt e a nézettség vagy nem, az hidegen hagy.

YouTube-videósok

Kikkel vagy jóban a többi YouTube-videós közül? És mennyire rendszeresen tartod velük a kapcsolatot?

Attilával és Pollával jó kapcsolatot ápolok. Párszor már videóztunk együtt és nagyon jól egymásra tudunk hangolódni. Pollával rendszeresen beszélek és mondhatni Attilával is.

Most már egyetemre jársz -a csoporttársaid és a tanáraid tudták, hogy több százezer feliratkozód van a YouTube-on illetve hogyan viszonyultak ehhez?

Felvételin már bemutatkoztam pár művészettel kapcsolatosabb videóval és képpel, viszont egy-két (a csatornámról való) videót is elvétettem a bemutatkozásomban, amit két tanár fel is emlegetett az órán való találkozáskor. Ennek nagyon örültem hisz szeretek nyomot hagyni az emberekben.

Az egyetem szabadabb mint a középiskola, de a videózásra most több vagy kevesebb időd jut?

Rengeteg időmet felemészti az egyetem, persze én ennek csak örülök, hisz azzal foglalkozom amivel szeretek: a művészettel. Próbálom egyensúlyban tartani a két dolgot, ami sajnos sokszor nem sikerül. Szerencsére nagyon megértő közönséggel rendelkezem, akik megértik ezt nekem és biztatnak a tanulmányaimban is, amiért nagyon hálás vagyok nekik.


Kittyt a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni Kittyvel, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.