M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Középsuli.hu: Lehangoló a helyzet, de bírjuk ki! – interjú Kittyvel

Az alábbi interjú a Középsuli magazinban jelent meg Már megint Kitty-vel.

Középsuli.hu: Mit gondolsz a jelenlegi helyzetről, amely a koronavírus nyomán kialakult? Már megint Kitty-t kérdezzük.

Budai Kitti: Nem hittem volna hogy idáig eljut a helyzet és ilyen szigorú karantént kell majd „kibírni”, ami valljuk be azért kihívás a megszokott mindennapi tevékenységeink mellett. Csak remélni tudom hogy a most még hevesen zajló események után lecsendesül a helyzet és visszatérhetünk azokba a napokba amiket mi is megszoktunk már.

Téged személyesen érint (ha igen, hogyan, mennyiben) a kialakult helyzet?

Nem nagyon hagyom el a házat ha nem muszáj (amit tudok tanácsolni mindenkinek) és próbálom magam lefoglalni a benti tevékenységekkel. Kicsit depresszíven hat rám a karantén és elég lehangoló tud lenni, de most a legfontosabb hogy ezt kibírva átvészeljük a helyzetet és a dolgok jó oldalára koncentráljunk még ha nehéz is.

Ugye egyetemista vagy – ráadásul, ha jól tudom, művészeti képzésre jársz – tehát téged is érint az online tanulás. Nálatok hogyan néz ki az új oktatási rend?

Egy online alkalmazáson keresztül tartjuk az óráinkat, ami meglepetésemre nagyon is működőképes, kivéve ha olyan gyakorlati órát nézünk ahol elengedhetetlen lenne a való életben történő gyakorlás és tanulás (pl.: féléves feladatok/installációk elkészítése,programozás). Mindenesetre nekem tetszik így is ez a megoldás, már csak a kényelem és egyszerűség végett is.

Úgy láttam, a csatornádon nem érintetted még a koronavírus témát. Tervezel esetleg ezzel kapcsolatosan videót?

Nagyon sok helyen látom ezt a témát (ami nyilván nem meglepő, hisz nagyon fontos ) viszont nem szerettem volna hogy a nézőimnek minden portálon ezzel kelljen szembesülniük. Valamint jómagam sem szerettem volna még a csatornámon is ezzel foglalkozni, sokkal inkább megfeledkezni róla egy pillanatra ebben a nagy kavarodásban, és élvezni kicsit a pillanatot a videóimon keresztül, még ha ilyen rosszak is most a körülmények.

Kapaszkodó

A videóid – még ha nem is magáról a járványról és az ahhoz kapcsolódó egyéb jelenségekről szólnak. Szerinted jelenthetnek egyféle kapaszkodót azoknak, akiket a koronavírus miatt kialakult helyzet negatívan érint?

Remélem hogy így van, hisz nem nehéz ilyen elzárkózott napokban magába fordulnia az embernek, mikor nem mehet sehova és nem nagyon csinálhat semmit a benti tevékenységeken kívül. Próbálok minél több tartalmat gyártani hogy magamat is lekössem. Az éppen arra megforduló illető pár percét is kitöltsem egy kis nevetéssel.

Ahogy láttam, a legtöbb tartalmadat otthon készíted. Ezek szerint a videós hobbidat nem befolyásolja a jelenleg kialakult helyzet. Vagy mégis?

Hogy őszinte legyek, nem vagyok túlságosan extrovertált személy. Már-már semennyire. Az itthoni dolgaimmal érzem magam a legjobban és nem nagyon vágyok más közegre ahol videózhatnék. (Persze a komfortzónámból ha kell már csak erővel is kimozdulok ha úgy van). Szóval én videózás terén teljesen megvagyok a kialakult helyzet ellenére is. Gond nélkül tudok tartalmat gyártani, hisz legfőbb elfoglaltságom mégis csak a festés és egyéb alkotási formák.

Van esetleg valami jó tanácsod a Középsuli olvasóinak? (Mivel töltsék el a szabadidejüket, hogy tanuljanak, miként vezessék le a stresszt stb.)

Használjátok ki szerintem hogy ilyen „kényelmesen” tanulhattok. Emellett próbáljatok meg minél több dolgot csinálni a házon belül ami leköt titeket. Tudom ajánlani a videózást vagy a festést amivel rengeteg stresszt le tudtok adni. Illetve minden olyan dolgot amivel ki tudjátok magatokat fejezni, nekem nagyon sokat segít. Vigyázattok magatokra!


Kittyt a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni Kittyvel, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.