M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

A 10 legismertebb magyar TikTok-videós

A 10 legismertebb TikTok-os 2020-ban Magyarországon.

Összegyűjtöttünk 10 magyar TikTok-videóst, akik közül már biztosan ismertek valakit, ha használjátok az alkalmazást.

1. Bóna Bianka

225.300 követő, 5.6 millió lájk // @bona_bia

Bianka videói több százezer embert szórakoztatnak, a táncos, különböző koreográfiákat bemutató tartalmai a legnépszerűbbek a platformon. Tavaly elindította a YouTube-csatornáját is, ahol már számos vlogvideót láthattunk tőle, amelyekből méginkább megismerhető a vidám, pozitív személyisége.

 

2. Budavári Fülöp

97.500 követő, 2.2 millió lájk // @iamfulop

Fülöp elsőként az Instagram oldalán kezdte el megosztani tartalmait a követőivel, majd kipróbálta a TikTok-ot is, és azóta is nagyon szereti a platformot. Leginkább a vicces oldalát ismerhetjük meg Fülöpnek a TikTok-on, időnként meghökkentő végkimenetellel a videói végén. 

 

3. Czura Karina

334.000 követő, 12.9 millió lájk // @karica.czura

Karinát biztosan nem kell bemutatnunk az alkalmazást felhasználóinak, hiszen számos vicces videóját már a televíziókban is láthattuk. 2019-ben ő lett az Év TikTok-videósa az első TikTop fesztiválon, azóta pedig már számos hírportál készített vele interjúkat ezzel kapcsolatban.

 

4. Hollósi Jázmin

697.200 követő, 43.8 millió lájk // @jazmin.hollosi

Jázmin már a Musical.ly platformon is korán elkezdett videókat készíteni, és ezt a jó szokását a TikTok-on sem hagyta abba, jelenleg ő az egyik legtöbb követővel rendelkező TikTok-videós a hazai tartalomgyártók közül. Követői már több mint 100.000-en iratkoztak fel a YouTube-csatornájára is, ahol szintén követhetjük a mindennapjait.

 

5. Liszkai Márk

180.000 követő, 5.1 millió lájk // @márkliszkai

Márk a tavalyi évben robbant be a videóival a platformon, több százezren szórakoznak a vicces videóin. Ezt az is jól bizonyítja, hogy 2019-ben a TikTop fesztiválon az ő egyik videóját választották meg az év tiktok videójának. Ebben különböző tánctípusokat mutatott be, amelyekkel egy szórakozóhelyen találkozhatunk. Ez a videó már közel 700.000 megtekintésnél jár.

 

6. Sápi Vivien

413.500 követő, 11 millió lájk // @viviensapi

Vivien 2020 októberében kezdte el aktívan, napi szinten használni a platformot és néhány hónap alatt óriási népszerűséget ért el. Korábban légiutaskísérőként dolgozott, de a vírushelyzet miatt egyre kevesebb lehetősége volt repülni, és úgy döntött, hogy a felszabaduló idejében TikTok videókat fog készíteni, amely egy nagyon jó döntésnek bizonyult.

 

7. Szender Milán

477.700 követő, 53.3 millió lájk // @milanszender

Milán szintén azok közé a videósok közé tartozik, akik már a Musical.ly platformon nagyon népszerűségre tettek szert, és ma már közel félmillió követője, és csaknem 2000 videója van a TikTok-on. 

 

8. Togyela Dominik

162.600 követő, 2.3 millió lájk // @dominiktogyela

Dominik azon kevesek egyike, aki 2019-ben jelent meg a TikTok-on, de így is fel tudott kerülni a listánkra. Ezt elsősorban a milliós nézettségű videóinak köszönheti, amelyekből azt is megtudhattuk, hogy rendészeti iskolában végezte a tanulmányait az idei érettségit megelőzően.

 

9. Varga Csenge

226.600 követő, 15.3 millió lájk // @csengevarga16

Csenge évekkel ezelőtt jelent meg a platformon, és azóta is napi szinten készíti a tartalmait, a legfrissebb lipsync és tánckoreográfiákat bemutató videóival. Emellett Instagramon is rendkívül népszerű, több mint 100.000 követővel.

 

10. Whisperton

301.200 követő, 21.3 millió lájk // @whisperton

Szintén évek óta készít videókat TikTok-on, legnépszerűbb tartalmai a táncos videók, ahol sokszor több barátjával közösen mutat be koreográfiákat a követőinek. Ő is több platformon képviselteti magát, YouTube-csatornáján is rendszeresen jelentkezik új tartalmakkal.


Bóna Biankát, Sápi Vivient, Budavári Fülöpöt, Czura Karinát, Liszkai Márkot, és Togyela Dominikot is a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni velük, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.