M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Legnépszerűbb TikTok zenék – 2020. május

TikTok zenei toplista – 2020. május

Az alábbi cikkünkben összegyűjtöttük melyek a jelenlegi legnépszerűbb TikTok zenék, amelyekre nagyon sok felhasználó készít saját videókat.

A listán található zenéket végighallgatva kijelenthetjük, hogy jelenleg a trap, hip-hip és pop műfajban készülő számok a legnépszerűbbek a platformon. A trap és hip-hop zenék azért is lehetnek ennyire kedveltek TikTok-on, mert számos tánckoreográfia készül ezen típusú zenék 1-1 részletére, amely utána elterjed az egész platformon, és akár több millió feltöltés is születhet egy bizonyos zeneszámra és a hozzá tartozó koreográfiára.

Egy másik trend a platformon, hogy nem feltétlenül a legújabb zenék futnak be, mint népszerű hangsávok, az utóbbi 2-3 év zenei terméséből szoktak a legnépszerűbb listára felkerülni a dalok. Néhány esetben pedig a 80-as vagy 90-es években megjelent zenék remix verziója szokott nagy sikert aratni a felhasználók körében és szerepelni a trending listákon.

Íme a jelenlegi legnépszerűbb 10 zene a TikTok-on:

  1. Megan Thee Stallion – Savage
  2. BENEE – Supalonely (Audio) ft. Gus Dapperton
  3. HRVY – Personal
  4. K Camp – Lottery
  5. Curtis Roach – Bored In The House
  6. Krypto9095 – Woah
  7. SAINt JHN – Roses (Imanbek Remix)
  8. Doja Cat – Boss B•tch
  9. Powfu – death bed (feat. Beabadoobee)
  10. Auntie Hammy – Pew Pew Pew

Bóna Biankát, Budavári Fülöpöt, Czura Karinát, Liszkai Márkot, Togyela Dominikot és Varga Csengét is a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni velük, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.