M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Budavári Fülöp: Kövér kisfiúból gyúrta ki magát a magyar influenszer

Az alábbi cikk a Bors.hu oldalon jelent meg 2020 május 6-án.

Százezren követik az Instagramon a magyar influenszert, Budavári Fülöpöt, aki modellkedésből nyargalt át a közösségi médiába. A jóképű szekszárdi fiúért rajong az internet, ám meglepő módon nem mindig volt ilyen kigyúrt. Sőt! Gyerekként duci srác volt, ezért csúfolták is az iskolában. 16 évesen azonban úgy döntött, változtat életén, és elkezdett konditerembe járni. Budavári Fülöp @iamfulop néven található meg az Instagram és a TikTok felületén is.

Budavári Fülöp: Anyukám először nem értette, hogy miért hagytam abba a zabálást, és kezdtem el sportolni – mesélte a Borsnak Fülöp. – Nem voltam népszerű gyerek, ám az izmosodás hatására ez megváltozott. Ettől függetlenül nem az az üzenetem, hogy mindenki gyúrja ki magát, mert akkor szeretni fogják a társai. De a sport egészséges: fontosnak tartom a mozgást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FÜLÖP BUDAVÁRI (@iamfulop) által megosztott bejegyzés,

A százezres követőtábor felelősséggel is jár, így a mókás képek, videók mellett arra is gondosan ügyel, hogy fontos társadalmi témákról is beszéljen rajongóinak.

Budavári Fülöp: A hülyeségbe mindig is benne voltam, így számomra nem okoz nehézséget meztelenül tökökkel pózolni vagy pulykahangot utánozva TikTok videót készíteni. De azt is kötelességemnek érzem, hogy társadalmi problémákra is felhívjam az emberek figyelmét. Előző héten például egy képsorozatom jelent meg, ahol a verbális bántalmazás okozta károkra szerettem volna felhívni az emberek figyelmét. Ez a téma azért is volt szívügyem, mert én is átéltem hasonló támadásokat – tette hozzá a 23 éves influenszer.

Budavári Fülöp interjú

Én választottam ezt az életet

Bár az Instagram-oldalán szinte minden részletet megoszt az életével kapcsolatban, ezt néha félreértik a rajongói. Sokan azt gondolják, hogy ismerik őt, ezt pedig nem mindig egyszerű kezelni.
Egy közszereplőnek azonban ezt bírnia kell.

– Én választottam ezt az életet, amelynek nem csak pozitív oldala van. Ha a szeretet jól esik, akkor a kritikákat is bírnom kell. Nem mondom, hogy néha nem lenne jó, ha egy buliban csak a barátaimmal lehetnék, és nem kéne ismeretlenekkel beszélgetnem, de nyilván örülök, ha megismernek, odajönnek hozzám.

Budavárira egyébként a sportvilág akkor kezdett felfigyelni, amikor kiderült, baráti viszonyt ápol a háromszoros páros világbajnok teniszezővel, Babos Tímeával.

– Nagyon hasonló a személyiségünk. Mindketten küzdő típusúak vagyunk, annyi csak a különbség, hogy ő nyert vb-címet és Grand Slam-trófeát is – fogalmazott Fülöp, aki hozzátette: közös teniszezésre is sor került már, de messze áll a profi szinttől.


Fülöpöt a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni vele, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.