M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Pumped Gabo

Én vagyok az élő bizonyítéka annak, hogy ti vagytok a legnagyobb hatású médium itthon

Pumped Gabo válasza az Index „Mit jelent nekem az Index?” kérdésére, amely 2020 június 29-én jelent meg itt.

Hol is kezdjem? Én vagyok az élő bizonyítéka annak, hogy ti vagytok a legnagyobb hatású médium itthon. Az Index akár egyetlen „Mindeközben” kétsorosa is életeket változtathat meg. Miután kijött nálatok az a Balaton Soundon felvett félperces videó (mégegyszer köszi Szilli Tamás!), az életem már nem volt ugyanaz mint előtte.

Persze a lehetőséggel tudni kell élni, de nélkületek most biztos nem itt lennék. Elvégeztem volna egy személyi edzőit, esetleg külföldre mentem volna futárnak. Illetve jobban belegondolva dolgozni akkor sem mentem volna, mert így is-úgy is befutottam volna, csak valószínűleg később. Így viszont már most azzal foglalkozom amit imádok: edzek és próbálom szórakoztatni a népet a YouTube-on és tévében, és ezért még fizetnek is… Köszi mégegyszer, ha esetleg máshol másnéven folytatjátok majd, szóljatok miben tudok segíteni!


Gabót a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni vele, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.