M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Mihalik Enikő

Blikk.hu – Videón meséli el a boldog, várandós Mihalik Enikő, hogyan kérték meg a kezét

Ez a cikk a Blikk.hu oldalon jelent meg először Mihalik Enikőről.

Nincs több titok: videón meséli el a boldog, várandós Mihalik Enikő, hogyan kérték meg a kezét. A babáról is érdekes dolgok derültek ki.

Mint arról a Blikk is beszámolt, kedden robbant a hír, miszerint Mihalik Enikő babát vár, ráadásul nemrégiben férjhez is ment.

A modell most a YouTube-csatornáján számolt be részletesebben a terhességéről, de elárulta azt is, hogyan zajlott a leánykérés. Enikő, aki már az ötödik hónapban van, eddig tudta rejtegetni egyre jobban gömbölyödő pocakját.

Naponta akár 12 órát is képes volt aludni

Mint mesélte, tavaly novemberben derült ki, hogy várandós, azóta pedig hatalmas az öröm a családban. Nem félt elárulni, hogy viszonylag rosszul viselte az első pár hetet, naponta akár 12 órát is képes volt aludni, ráadásul zavarták a fények, a hangok és teljesen használhatatlannak érezte magát. Mostanra azonban visszatért az energiája, és elkezdett örülni annak, hogy hamarosan kislánya születik.

Hamarosan visszaköltöznek New Yorkba

Dávid december 25-én kérte meg Enikő kezét, méghozzá a tatabányai Öreg-tó partján, ahol a sárban térdelt le a modell elé, azóta pedig megállíthatatlanul haladnak az események. A baba érkezése miatt a pár úgy döntött, hamarosan visszaköltöznek New Yorkba, szeretnék, ha a kislány az Egyesült Államokban születne meg, nem szeretnék tőle elvenni azt a lehetőséget, hogy a születésétől fogva két állampolgársággal rendelkezzen – ráadásul mind Enikő, mind Dávid hosszú időt élt az amerikai városban.

A videóból, amelyet alább tekinthet meg, az is kiderült, hogy a pár már a kislányuk nevét is kitalálta, ám azt még nem szeretnék elárulni, pontosan mi mellett tették le a voksukat.


Mihalik Enikő közösségi oldalait a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni Enikővel, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.