M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő: Francia kézműves márkától kaptam ihletet a saját márkámhoz

Az alábbi cikk az Index.hu oldalon jelent meg 2021 március 14-én Mihalik Enikőről.

Mihalik Enikő a héten váratlanul bejelentette, hogy férjhez ment, sőt gyermeket is vár Korányi Dávidtól. Most az Index kamerája előtt mesélt közeli és távoli terveiről, karanténozásról és anyaságról. A modell jelenleg női szabónak tanul, ezért egy kétszűkítős ceruzaszoknya szabásmintáját is elkészítette nekünk.

Mihalik Enikőnek nagy tervei vannak: a modellkedés mellett a divatszakma más területeibe is szeretne belekóstolni a jövőben. Szabásmintát is azért rajzolt kameráink előtt, mert jelenleg női szabónak tanul. Szeretne olyan tervező lenni, aki bele tud szólni a ruhakészítés minden munkafolyamatába. A márkához egy párizsi butik adta az ötletet, ahol mindent helyben készítenek és alakítanak át. Amikor életében először betért ebbe a boltba, azonnal eldöntötte, hogy ő bizony ezzel szeretne foglalkozni.

Fenekestül felfordult az élete

Természetesen az interjú során szóba került a múlt hét nagy híre is. Mihalik Enikő élete fenekestül felfordult az elmúlt egy évben: szinte teljesen titokban férjhez ment Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadójához, Korányi Dávidhoz; az esküvőn maga a főpolgármester is jelen volt.

Szeretne laza anyuka lenni, párja, Korányi Dávid azonban rögtön babakönyveket kezdett bújni, ahogy kiderült, hogy apa lesz. Enikő, bár általában óvja privát szféráját, úgy döntött, hogy a várandóssággal kapcsolatban mégis több dolgot megoszt a nyilvánossággal. Ezért is indította újra többek között YouTube-csatornáját, ahol a babavárásról is szó esik, és a tervek szerint hetente érkeznek majd új részek. Azt viszont már most tudja, hogy nem szeretné reklámfelületként használni a kislányát.


Mihalik Enikő közösségi médiafelületeit a NuHeadz Talent Management képviseli. Amennyiben szeretne megjelenni a közösségi oldalain, keressen minket.