M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Sápi Vivien szerint sokan csak kihasználják az influenszerkedés adta lehetőségeket

A szülők jogosan vannak megijedve, hogy kiket követnek a gyerekeik a TikTokon – Sápi Vivien szerint sokan csak kihasználják az influenszerkedés adta lehetőségeket

 

Sápi Vivien TikTok-videóit több millióan kedvelik, ezért úgy érzi, hogy felelősséggel is tartozik a követőiért. A légiutas-kísérőből lett tartalomkészítő az rtl.hu-nak elmondta, hogy mennyire tud megélni a tiktokozásból, miért van az influenszer szónak negatív üzenete Magyarországon, és miért volt sokkoló élmény, amikor először találkozott a rajongóival.

Az influenszer a koronavírus-járvány miatt elvesztette a munkáját. A TikTokra feltévedve azonban szembetalálta magát a kedvenc témáival, majd ő is belekezdett a tartalomkészítésbe – mára több százezer követője van.

Bár ő maga is influenszernek számít, tisztában van vele, hogy nem feltétlenül jó a megítélése az ilyen típusú tartalmak gyártóinak:

„Mielőtt elkezdtem ebben dolgozni, én is úgy láttam, hogy magának az influenszer szónak nagyon negatív kicsengése van itthon, ami nem véletlen. Sokan kihasználják az  által adott lehetőségeket, viszont cserében nem minőségi tartalmakat nyújtanak”

– mondta Sápi Vivien, aki szerint a rossz példák miatt a szülők okkal aggódnak a gyerekeik miatt.

Forrás: RTL.hu

Vivit a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Vivivel dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.