M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

sápi vivi

Hogy miii?! Én a Cosmo-ban? Az agyam eldobom!

Sápi Vivi on board

Megvan Nektek a “Hirtelen 30” című film? Pontosan úgy érzem most magam, mint Jennifer Garner, amikor tiniként azt kívánta bárcsak 30 lenne! „Viruló, szexi, 30-as..” Előttem van a jelenet, amikor a gardróbban ülve mantrázza újra és újra, majd hirtelen valóra válik. Én idén nyáron léptem át ezt a sokak által rettegett számot, ami szerintem kicsit sem félelmetes, legalábbis én kifejezetten izgatottan vártam. Szerintem soha nem beszéltem még róla, de akkora hatással volt rám ez a film, hogy volt egy időszak, amikor Jenna – a film főszereplőjének – mintájára kifejezetten szerettem volna egy menő női magazin kiadójánál dolgozni. Így ha valaki azt mondta volna az akkori énemnek, hogy 15 év múlva a kanapémon ülve a Cosmopolitan-nak fogok cikket írni, akkor biztosan eldobom az agyam! Sőt, most nem simán cikket írok, hanem ebben a lapszámban főszerkesztőként vehettem részt. Össze is szedtem Nektek 30 dolgot, amit megtanultam a 30-as éveimre! 

 

Sokan azt gondolják, hogy amennyire kerek szám a 30, annyira ideálisan kerek kell hogy legyen addigra az ember élete. Micsoda hülyeség nem? Hiszek benne, hogy ugyanúgy, ahogyan nincs két egyforma ember, nincs két egyforma életút sem, mindenki haladjon csak a saját tempójában, a saját maga – nem pedig a társdalom – által kitűzött céljai felé. Miért is kötnénk egy számot a boldogságunkhoz? Ez is csak afféle bugyuta társadalmi elvárás, mint amivel nőként nap mint nap találkozunk. Mondjuk ki, nincs könnyű dolgunk. Igazam van Cosmo-lányok? A mai társadalomban az ideális Nő céltudatos, sikeres, talpraesett, de mégis törékeny. Legyen humoros, belevaló, vagány, de nem túl „fiús”. Lehessen mit fogni rajta, mert „csak a kutyák játszanak csontokkal”, de azért maradjunk az S-es méretnél és genetikától függetlenül a vékony deréknál. Sportoljon, de ne legyen túl izmos, olvasson de ne legyen túl okos. Na még mit nem! Tudjátok milyen egy ízig-vérig Nő mindenek előtt? Boldog. Itt kezdődik minden!

 

A teljes cikket a Cosmopolitan szeptemberi számában találod!