M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

bányai judit

„A gyerekek ennél jóval többet érdemelnek”

Február 16-án pénteken tüntetést tartanak a Hősök terén 18 órakor több ismert online tartalomgyártó és közéleti influenszer közreműködésével. A Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért elnevezésű rendezvényen részt vesz többek között Nagy Ádám (Fókuszcsoport), Osváth Zsolt (Zshowtime), Bányai Judit, Tapasztó Orsi és Fancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni), Pottyondy Edina, Szabó Márton (Jólvanezígy) és Gulyás Márton (Partizán) is, utóbbi műsorvezetőként. Az eseményen bejelentkezik majd a tervek szerint Azahriah is.

A kiállásban szintén szerepet vállaló, a Nemakarokbeleszólni mellett a Jólvanezígy és a Fókuszcsoport nevű csatornán is aktív Bányai Judit szerint „a kegyelmi ügy pártpolitikától, ideológiától függetlenül, minden tekintetben elfogadhatatlan.”

„Nem szerettük volna, hogy egy látszatintézkedés után még egy hétig morgolódunk, van pár poszt, és aztán elcsendesül az egész téma.

Az a célunk, hogy feltárjuk a rendszer hibáit. Tisztában vagyunk a korlátainkkal, de nagy tömeget érünk el, kihangosítjuk az áldozatok hangját, és abban is segíteni szeretnénk, hogy az áldozatok és a civil szervezetek közötti kapcsolat is létrejöhessen” – válaszolta a Telex kérdésére Bányai Judit.

A tartalomgyártó azt is elmondta, kerestek meg ismert jobboldali embereket, előadókat, médiaszemélyiségeket is, hogy csatlakozzanak a kiálláshoz, de ők végül nem akartak melléjük állni, miközben magát a kezdeményezést támogatják.

„Mi nem követelünk semmit a kormánytól. Mi a magyar társadalmat akarjuk arra kérni, hogy ne fordítsa el a fejét, hogy cselekedjen, hogy szervezzenek tiltakozásokat, gyűjtsenek aláírásokat, írjanak leveleket, bombázzák a képviselőiket, tarolják le az internetet, írják meg a tapasztalataikat, beszélgessenek az ismerőseikkel.

Viselkedjünk végre polgárként”

-tette hozzá Bányai Judit.

 

A teljes cikk itt érhető el: Telex: „A gyerekek ennél jóval többet érdemelnek”