M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Dr. Kulja András

Megszólalt a népszerű magyar orvos: ezzel a ráktípussal küzdhet Katalin hercegné

Sokkolta a világot szívszorító bejelentésével Katalin hercegné, aki videós üzenetben osztotta meg azt, hogy a januári műtétje óta kemoterápiás kezelést kap.  A 42 éves hercegné elmondta, a rákot a műtét utáni vizsgálatok során fedezték fel. A Kensington-palota közölte, nem teszik közzé a rák típusát, mondván: „A hercegnőnek joga van az orvosi titkaihoz, mint mindannyiunknak.”

A TikTokon népszerű Kulja András orvos arról beszélt, hogy “A tizenhárom napos benntartózkodás általában nagyobb, kiterjesztettebb műtétekre jellemző. Ezek alapján leginkább máj, hasnyálmirigy, gyomor vagy bél megnyitásával, esetleg részleges eltávolításával járó műtétek jöhetnek szóba. Esetleg kiterjesztett húgyúti vagy nőgyógyászati műtét”.

Az orvos úgy gondolja, hogy a feltárás miatt valószínűleg a vékonybelet vagy egy ahhoz közeli szervet érinthet a betegség. Így emésztőszervi elváltozásról lehet szó – idézi őt a Blikk Rúzs.

 

Forrás: Megszólalt a népszerű magyar orvos: ezzel a ráktípussal küzdhet Katalin hercegné (atv.hu)