M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

flaskay dániel

A debreceni állatkerttől Zanzibárig – ismerje meg a „magyar Mauglit”, aki kézből eteti az oroszlánokat és pár hetes puma kölyköket nevel

A magyar Maugliként ismert Flaskay Dániel már gyerekkorában is annyira rajongott az állatokért, hogy tudta, később is velük akar foglalkozni. 17 évesen már a New York-i állatkertben önkénteskedett. Most Zanzibáron él és állatokat ment. Két tündéri kis puma él most vele a lakásában, de két fehér oroszlánt is felnevelt már, akik a mai napig a kezéből esznek, pedig már 60-70 kilósak. De nem csak oroszlánok, zebrák, majmok és gepárdok is Daninak köszönhetik, hogy élnek.

„Athénban voltam, amikor a zanzibári vadállat menhely megkeresett és megkérdezték, hogy nincs-e kedvem csatlakozni a csapathoz. Mondták, hogy sokat nem tudok hezitálni, mert azonnal kéne kezdeni, így hát bele is ugrottam és nem bántam meg. Sőt, szerintem életem egyik legjobb döntése volt, hogy idejöttem”

– árulta el Dani.

A két fehér oroszlán, Timba és Ráti a mai napig ragaszkodik Dánielhez. Mindössze egy hónaposak voltak, amikor a mamájuk beteg lett és nem tudta ellátni a kölyköket. Dani mentette meg a kicsiket, etette és gondozta őket.

_

 

Forrás: A debreceni állatkerttől Zanzibárig – ismerje meg a „magyar Mauglit”, aki kézből eteti az oroszlánokat és pár hetes puma kölyköket nevel (rtl.hu)