M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

elek péter

„Férfi megérzés” – Interjú Elek Péterrel, a Dumaszínház humoristájával

„Ez jó mulatság, férfi munka volt!” Két év „kalapálgatás” után elkészült a remekmű. A Dumaszínház és a Showder Klub humoristáját, Elek Pétert faggattam első önálló estjének színpadra viteléről, az előzetes ötletekről és munkálatokról, önmaga fejlesztéséről.

Legutóbb 2021 nyarán beszélgettünk és említetted, hogy készül az önálló ested. Szánt szándékkal csúszott ennyit, a véletlen műve, vagy most állt össze igazán?

Már tavaly is felmerült bennem, hogy csinálok egy önálló estet, de nem éreztem azt, hogy szakmailag megértem erre a feladatra. Mostanra van bennem már több minden, amit megosztanék a nagyközönséggel egy egész est keretén belül is, nem csupán 15 percben.

Hogy kezdted el megszervezni az estedet? Volt valami keret, időkorlát, különböző tematikák?

Időkorlát volt. Tudtam, hogy minimum 65 perc kell, hogy legyen. Már egy ideje tudatosan gyűjtögettem a kis kosárba és rakosgattam el magamban azokat a dolgokat, amiket az önálló estre szánok, amikkel ott szeretnék majd foglalkozni. Aztán amikor ki lett tűzve az időpont – ugye  nagy múzsája mindenkinek a határidő –, akkor én is leültem és összeszedtem mindent. Próbáltam a tehetségem több oldalról megvillogtatni, ezért van benne gitározás, billentyűzés és éneklés is.

Meghatározol egy korosztályt, vagy van egy célközönség, akinek szól az ested?

A korosztályt nem határozom meg, inkább azoknak szól, akiknek tetszenek az én dolgaim. Nincs meghatározott célközönség sem, de úgy gondolom, hogy a fiatalabbak tudnak vele inkább azonosulni. Sokan például nem biztos, hogy tudják, ki az a Krúbi vagy Dzsúdló, de próbálom úgy csinálni, hogy számukra is élvezhető legyen a műsor, hisz önmagában ezen előadók utánzása is szórakoztató tud lenni.

 

A teljes cikk itt érhető el: „Férfi megérzés” – Interjú Elek Péterrel, a Dumaszínház humoristájával – f21.hu – A fiatalság százada