M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

GymSuleiman

Suleiman és Bálint 2022-ben kezdték el GymSuleiman nevű TikTok csatornájukat hosszas unszolás után, melyet mára már majdnem 400.000 ember követ. Humoros tartalmaik fő tematikája a testépítő közösség és az edzőtermek sztereotípiái, de bármilyen kérdésre és őket érintő kommentre is előszeretettel és kellő komolysággal válaszolnak.

Suleiman ugyan kuvaiti felmenőkkel rendelkezik, családjával tini kora óta Magyarországon él. Pár éve saját edzőtermet nyitott és itt ismerte meg a személyi edzőként dolgozó Bálintot, akivel hamar megtalálták a közös hangot. A köztük lévő dinamika jól átjön a videóikban is, amik több millió emberhez jutnak el hétről hétre.

Ma már az egész országot szórakoztatják a videóikkal. Több népszerű formátumuk is állandó visszatérő elem a csatornájuk: ilyen többek között az, amikor Szuli papucsférjként jelenik meg a videókban.

2023-ben elindították a saját podcastjüket is Men’s Café néven, amelyben elsősorban férfi társaikat érdeklő témákat beszélnek ki.

Közösségi média: 

147000
Facebook
497500
TikTok
75800
Instagram
63000
YouTube

Ha szeretne kapcsolatba lépni Suleimanékkal, írjon nekünk!