M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Hobbiból főállás – így lett Sápi Vivi az egyik legnépszerűbb TikTokker

Vidám és nagyon trendi, de semmiképpen sem veszi magát teljesen komolyan. Sápi Vivi egy éve robbant be a köztudatba és sikere azóta is töretlen. TikTokra készített paródiavideói repítették a legnépszerűbb tartalomgyártók közé, több mint hatszázezren kíváncsiak rá.

„Hogy mii”  kezdetű videóival pillanatok alatt vált közönségkedvenccé. Nyolcsoros rímes verseket zenésített meg, embertípusokat és foglalkozásokat parodizált. A siker nem csak a követők számában mutatkozott meg, hanem abban is, hogy 2021-ben őt választották az év TikTokkerének.

Mindössze egy év alatt teljesen megváltozott az élete. Vivi korábban légiutaskísérőként dolgozott, de amikor berobbant a koronavírus járvány, egyik napról a másikra veszítette el a munkáját. A tartalomgyártás eleinte hobbinak indult, most már ez a főállása. A félmilliós követőszámot – természetesen a repüléshez kapcsolódva – tandemugrással ünnepelte meg. Most egy újabb fába vágta a fejszéjét – dalszöveget írt.

Vivient a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Viviennel dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.