M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Ezen a héten Fuller Bianka pszichológus, tiktokker mutatja be a szettjeit

Fuller Bianka vagyok, pszichológus. Elsősorban pszichológiával kapcsolatos edukációs Tiktok-videómról lehetek ismerős. Munkám során 20-as, 30-as éveiben járó kliensekkel dolgozom, akik szorongással, életvezetési nehézségekkel, párkapcsolati problémákkal, korai kiégéssel küzdenek, esetleg az önismeretüket szeretnék mélyíteni, vagy önbizalmukat növelni. Ezen a héten az én Gardróbnaplómat követhetitek, ami során igyekszem bemutatni azokat az outfiteket, amik igazán engem mutatnak be. Ruhatáram letisztult, szeretem a jól kombinálható sportos-elegáns alapdarabokat, egy kevés ékszerrel feldobva.

A hétfők számomra általában az ügyintézős, rohangálós napok, néhány megbeszéléssel, online konzultációval tűzdelve. Ezért ilyenkor igyekszem olyan szetteket választani, amik egyben kényelmesek és elegánsak is. Ezt a fekete nadrágot különösen szeretem, gyakran válaszom kimondottan elegáns vagy sportos szettekhez is.

Felső: ZARA

Nadrág: H&M

Kabát: ZARA

Cipő: Calvin Klein

Táska: Furla

 

Forrás: Glamour

 

Biankát a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Biankával dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.