M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Körcsönyei Polla top női influenszer

Ők a top női influenszerek Magyarországon

 

Fiatalok, csinosak és százezrek követik őket. Amióta a közösségi média behálózott minket, ők vették át a korábbi címlaplányok szerepét, és rajtuk legelteti a szemét a nagyérdemű. De vajon tényleg ők-e azok, akik a leginkább meghatározzák a választásainkat, akik irányt mutatnak nekünk? Lehet-e még 2023-ban csúcson az, aki csak a formára ügyel, nem pedig a tartalomra?

 

A Forbes február elején adta ki saját toplistáját, melyen a legértékesebb magyar influenszereket rangsorolja. Természetesen ezen a listán is vannak dekoratív hölgyek, de szembetűnő az is, hogy a puszta megjelenésük mellett mindannyian igyekeznek értékesebb tartalmakkal is feldobni a posztjaikat. Kilencedik helyen végzett Viszkok Fruzsi, aki 29 éves korára már „veteránnak” számít a közösségi médiában.

 

Óriásit nőtt az elmúlt időszakban Vasvári Vivien tábora is, neki már több, mint 1,1 millió követője van. Kacérkodik a millióval a Facebookon Rubint Réka, akit inkább a harminc feletti nők követnek, és Forstner Csenge a TikTokon, akit pedig legfőképpen a tinik figyelnek nap, mint nap. Akárcsak Polly-t, azaz Körcsönyei Pollát, aki több platformon egyszerre „támad”.

 

Pollát a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Pollával dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.

 

Forrás: RTL Fókusz