M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

A Makeup/Down legújabb részében Sápi Vivien, a 2022-es év TikTokere mesél arról, hogy miért és hogyan vágott bele az influenszerkedésbe

Stewardessként kezdte, de a Covid alatt nem repülhetett és bármennyire is várta, végül azóta tért vissza a fedélzetre – közben viszont Magyarország egyik legnépszerűbb közösségi tartalomgyártója lett. A Makeup/Down legújabb részében Sápi Vivien, a 2022-es év TikTokere mesél arról, hogy miért és hogyan vágott bele az influenszerkedésbe, minek köszönheti a sikerét, sőt, az is kiderül róla, hogy szenvedélyes horgász. Miközben Vivi sminkelt, szóba kerültek a rosszindulatú kommentek, beszélt arról, hogy milyen elvárásokat támasztanak a légitársaságok az utaskísérők külsejével kapcsolatban és azt is elmesélte, hogy szerinte mi a közös a repülés és az influenszerkedés világában.

 

 

Forrás: LiluLand

 

Vivit a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Vivivel dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.