M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Nehéz időszakáról vallott Gym Suleiman: elkerülhetetlen döntést hozott a TikTok-sztár

Évek óta hatalmas népszerűségnek örvend a testépítés, mint sport, aminek Magyarországon is egyre több hódolója van. Azonban a 2000-es évek elejéről sok előítélet maradt meg az emberekben: a „gyúrósok” mind koxolnak, buták, miközben csak csirkén és rizsen élnek és a konditeremben töltik az életüket. A CashTag legújabb részében meglátogattuk a Gym Suleimanként ismert Hasan Suleimant, és annak jártunk utána, hogy ezek a sztereotípiák vajon mennyire igazak, illetve mi is kell pontosan ahhoz, hogy valaki egy sikeres edzőtermet üzemetessen. Suleiman beszélt arról is, hogy hatott a pandémia, az infláció és az energiaválság együttese a szakmára.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált az egészséges életmód, a sport, és azon belül is a konditermi edzések. Azonban – ahogyan a legtöbb sportág – ez is sokkal bonyolultabb, és jóval nagyobb szakmai tudást kínál, mint azt első ránézésre gondolnánk. Hasan Suleiman közel 20 éve foglalkozik testépítéssel, ami kapcsán még 2015-ben indította el Facebook-csoportját, ahol pont a „gyúrósokat” körüllengő sztereotípiákat oszlatta el. A kuvaiti származású edző ugyanis nemcsak szakmai cikkeket és tanácsokat osztott meg a csoportjában éveken keresztül, hanem mémek segítségével egyenesen szembement a tévképzetekkel és a sztereotípiákká.

Ez a csoport nőtte ki magát végül 2018-ra a Gym Suleimánná, illetve a nemrég indult Gym Nutrionná is, aminek Hassan Suleiman a társtulajdonosa.

A dolog addig fejlődött, hogy végül kialakult egy saját edzésmódszerük a TSM és lett egy testépítő csapat. Majd úgy döntöttünk, hogy kell egy hely, egy bázis ennek az egésznek. Így lett a Gym Suleiman 2018-ban

– kezdett bele a történetébe Suleiman, aki az egyik első tanítványával kezdett bele a vállalkozásba.

Mindig is bennem volt, hogy kell nekünk egy külön terem és hogy szeretnék egy olyan termet csinálni, ami az én ízlésemet tükrözi. Ami elindította az egészet, az egy tanítványom volt, Egon, aki jelenleg már szintén társtulajdonos a két cégben. Ő volt az, aki bíztatott, hogy kezdjek bele a vállalkozásba. Mint minden vállalkozásnál, úgy itt is az első az a helyszín volt. Keresnünk kellett egy helyet, amire azt mondhatjuk, hogy igen, ez lesz az edzőtermünk. Egyébként ez egy régi bank, abból alakítottuk ki a későbbi edzőtermet

– mesélte az edző, aki üzleti partnerével tízmilliókat ölt a cégbe, amit kishíján elsodort a koronavírus és az energiaválság.

 

Bővebben: penzcentrum.hu

A GymSuleiman a NuHeadz Talent Management talent portfólió tagja. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Suleimanékkal dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.