M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Így tarolta le a kuvaiti sztár a magyar TikTok-ot: nem hiszed el, mennyit kerestek ezzel

A kuvaiti származású Hasan Suleiman és a békési Valla Bálint egy éve kezdtek el közösen videókat gyártani a GymSuleiman nevű TikTok-csatornára és az elmúlt egy évben az egyik legnézettebb csatorna lett itthon a fiúk oldala. Ma már alig tudnak úgy elmenni otthonról, hogy ne rohanják le őket egy közös szelfi miatt.

“Hiába van eszed, ha nincs 50-es karod” – hangzik el a testépítő Bálinttól az egyik videóban, amit már több mint félmillióan láttak. Bálint ugyanakkor könnyen viccel, az ő karjának átmérője ugyanis 54 cm.

Idén áprilisban, egyetlen hónap alatt 25 millió videómegtekintést ért el a GymSuleiman TikTok-csatorna, aminek köszönhetően ma már a legtöbb magyar TikTok-felhasználó jól ismeri a fiúk tartalmait. A testépítő sztereotípiákat parodizáló videóik már tavaly kiemelkedő nézettségeket értek el, idén pedig már számtalan videójuk az 1 millós nézettséget is elérte.

Szuli és Bálint nemcsak a testépítőket, de a kommentelőket is szívesen veszi górcső alá. Az egyik legnépszerűbb videótípus a csatornájukon, amikor a videóik alá érkező negatív kommentekre reagálnak. Ennél már csak azokat a videóikat kedvelik jobban a követőik, amikor Suleiman papucsférjként a feleségével beszélget – és mindig alulmarad a szópárbajban.

A kispesti GymSuleiman konditerem – ami a legtöbb TikTok-videó helyszínéül is szolgál – ma már szinte zarándokhelynek számít a gyúrós közösség körében, Szuli és Bálint pedig egyetlen év alatt a magyar közönséges kedvenc TikTok-videósai közé küzdötte magát.

Márciusban saját podcastet is indítottak Men’s Cafe néven, amelyet hetente 40,000-50,000 ember néz. A podcast adásokban a saját nézőpontjukból beszélnek párkapcsolatokról, munkáról, gyúrásról és a férfiakat leginkább érintő témákról. Júniusban pedig elindul a saját turnéjuk, amelynek első állomása Pécsen lesz – derül ki a NuHeadz Talent Management közleményéből.

Forrás: Pénzcentrum.hu

A GymSuleiman a NuHeadz Talent Management talent portfólió tagja. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Suleimanékkal dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.