M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Pécsre érkezik a TikTok két nehézfiúja-GymSuleiman

Szuli és Bálint júniusban Pécsre érkeznek a GymSuleiman turné első állomásaként.

A kuvaiti származású Hasan Suleiman és a békési Valla Bálint egy éve kezdtek el közösen videókat gyártani a Gym Suleiman nevű TikTok-csatornára és az elmúlt egy évben az egyik legnézettebb csatorna lett itthon a fiúk oldala.

“Hiába van eszed, ha nincs 50-es karod” – hangzik el a testépítő Bálinttól az egyik videóban, amit már több mint félmillióan láttak. Bálint ugyanakkor könnyen viccel, az ő karjának átmérője ugyanis 54 cm.

Idén áprilisban, egyetlen hónap alatt 25 millió videómegtekintést ért el a GymSuleiman TikTok-csatorna, aminek köszönhetően ma már a legtöbb magyar TikTok-felhasználó jól ismeri a fiúk tartalmait. A testépítő sztereotípiákat parodizáló videóik már tavaly kiemelkedő nézettségeket értek el, idén pedig már számtalan videójuk az 1 milliós nézettséget is elérte. A márciusban elindított Men’s Cafe című podcastjüket pedig az első adás óta 40,000-50,000-en nézik hetente a YouTube-on.

A testépítők parodizáló videóiknál már csak azok népszerűbbek, amikor Suleiman papucsférjként a feleségével beszélget – és mindig alulmarad a szópárbajban.

Amióta ilyen népszerűségre tettek szert, Bálint és Szuli mindenhol rajongókba botlik, alig tudnak úgy kimozdulni otthonról, hogy ne szólítsák le őket azonnal egy szelfire. Emiatt is döntöttek úgy, hogy elindítják a Suleiman turnét, amely során a követőik élőben is meghallgathatják Szuliék legjobb történeteit és a színpadon megelevenedik a Men’s Cafe podcast is. Június 23-én először Pécsen lesznek láthatóak a srácok, a Zsolnay negyed E78 helyszínén.

 

Forrás: BAMA

A GymSuleiman a NuHeadz Talent Management talent portfólió tagja. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Suleimanékkal dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.