M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Interjú a Gym Suleiman TikTok-csatorna sztárjaival

Előbb mondják el az emberek, hogyan néz ki a feleségük meztelenül, mint azt, hogy kire szavaztak – interjú a Gym Suleiman TikTok-csatorna sztárjaival.

 

 

A több mint 400 ezer követővel büszkélkedő Gym Suleiman TikTok-csatorna arcai, Suleiman és Bálint először azért kezdtek el videókat gyártani, hogy népszerűsítsék edzőtermüket, majd áttértek a humorra, amivel óriási sikert arattak. Előkerülnek azért komolyabb témák, az rtl.hu-nak ezekről is meséltek.  Mi a véleményük a politikai témákról és Orbán Viktorról?

Orbán Viktor is szóba került abban az interjúban, amit a Gym Suleiman TikTok-csatorna arcai adtak az rtl.hu-nak, amiben a videómegosztó okozta súlyos függőségre is kitértek.

„Jön a siker, jönnek a lájkok, jönnek a számok, aztán mikor nem jönnek, akkor szomorú vagy. A külvilágot már nem annyira érzékeled jól, mert akkora sikert nem ad neked az, hogy a gyereked mondjuk rajzolt egy szépet, vagy egy jót ettél, mert már minden kevés ahhoz képest, hogy jött tízezer lájk egy videóra.”

Az is kiderült, hogy a magánéletükben teljesen mások, mint amit a videókban mutatnak: ők is szoktak otthon főzni és bizony szeretik a Pina Colada koktélt.

„Úgy gondolom, hogy pszichológusra van szükségünk, van baj a fejünkben”

– zárta az interjút Suleiman.

 

Forrás: RTL.hu

A GymSuleiman a NuHeadz Talent Management talent portfólió tagja. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Suleimanékkal dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.