M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Dr. Kulja András: Az erre képzett kutyák már korai stádiumban felismerhetik bizonyos tumoros betegségek szagát

A TikTokon is népszerű sebész rezidens a Reggeli nézőit is beavatta abba, hogy mi minden befolyásolhatja az ember testszagát.

Az emberi szag olyan egyedi, mint az ujjlenyomatunk. A testszag az előrehaladott állapotú daganatos betegségeknél is változik. A daganatos sejtek ugyanis olyan molekulákat termelnek, amelyek a verejtékben és a vérben is megjelenhetnek. Dr. Kulja András sebész rezidens és tiktoker azt mondja, orvosként már felismeri az előrehaladott állapotú daganatos betegek szagát, a kutyáknak azonban olyan érzékeny a szaglásuk, hogy ők már egészen kezdeti állapotban képesek kiszagolni a rákot.

 

Forrás: RTL.hu

Dr. Kulja András a NuHeadz Talent Management talent portfólió tagja. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Andrással dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.