M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Kajdi Csaba: „Nekem már nincs szükségem alkoholra, hogy jól érezzem magam egy fesztiválon”

Hatalmas Imagine Dragons-rajongó, imádja a Sziget Fesztivált, Justin Bieberből viszont tavaly egy életre kiábrándult. Ja, és Kajdi Csaba ugyanúgy a K-híd előtt rostokolt egy órán keresztül szombat hajnalban, mint bármelyik halandó. De mindezt legalább haláli kényelmes szettben tette. Interjú.

Kajdi Csaba semmi pénzért nem hagyta volna ki a világra szóló Sziget Fesztivál pénteki napját. Nagy rajongója ugyanis az amerikai Imagine Dragons együttesnek, de a Coca Cola jóvoltából még interjút is csinálhatott a nagyszínpad másik fellépőjével, a huszonhat éves angol énekessel, Yungbluddal.

Sziget, Monte Carlo, high life

Kajdi Csaba úgy érzi, kimaxolta a Sziget élményt, ugyanis nem csak bulizott egy hatalmasat barátnőivel kedvenc együttese, az Imagine Dragons slágereire, de a koncertet megelőzően még alkalma is volt egy interjú erejéig beszélgetni a másik nagyszínpados világsztárral. A GLAMOUR már Monte Carlóban érte utol Csabát, aki boldogan mesélt a Szigetes élményeiről.

„Fél öt körül érkeztem a Szigetre, és körülbelül hajnal kettőig maradtam. A barátosnőimmel mentem, velük vonulgattunk a Szigeten. Nem nagyon ittam alkoholt, de nincs is rá szükségem, ahhoz, hogy jól érezzem magam, ezért inkább csak a Cola termékeit fogyasztottam. Enni nem ettem, a barátnőim azonban mindenféle finomságokat kipróbáltak, főleg a kioszkok kínálatát fedezték fel nagy örömmel.” – kezdte mesélni Kajdi Csaba, aki azt is elárulta, hogy öltözékét az egyszerűség és a kényelem jellemezte.

„Én már más generáció vagyok, mint például Budavári Fülöp, aki csattos és szegecses szettben érkezett. Emiatt én csak egy egyszerű, ám jópofa felirattal rendelkező Ózd a Csodák Csodája feliratú pólót talátam a gardróbom mélyén, amihez egy nagyon szép kék nadrágot passzintottam. Nike cipőt húztam hozzá a kényelem jegyében, és mivel estére lehűlt az idő, vittem magammal egy „Cancelled” (azaz törölve) feliratú Guess farmerkabátot is, amit egyébként magammal hoztam ide Monte Carlóba is.” – folytatta Kajdi Csaba, és hozzátette, hogy bár figyelt a vicces feliratokra, de nem tart a gardróbjában fesztiválos outfitteket.

Így, közel az ötvenhez…

Negyvenkilenc éves leszek a hónap végén, ilyen korban már a kényelemre gondolunk és arra, hogy A pontból eljussunk B-be anélkül, hogy kiborulnánk.

– mondta nevetve a Visage modellügynökség tulajdonosa, aki bár nagyon jól érezte magát a Sziget Fesztiválon, a hazajutással neki is adódtak problémái.

„Minden fesztivál ilyen, fel voltam rá készülve, de azért kellett bő egy óra, mire kijutottunk a K-hídon, pedig nem közvetlenül a nagykoncert után indultunk, hanem hajnal kettő körül, és körülbelül negyed négyre jutottunk el a hídon kívülre.” – mondta az influenszer, aki azért hozzátette, ha jövőre is meghívják, nagyon szívesen megy.

 

„Óriási Sziget és Balaton Sound rajongó vagyok, gyakorlatilag végig buliztam ezeken a fesztiválokon az elmúlt húsz évemet. Úgyhogy, amit ki lehet szedni ezekből a bulikból, azt maximálisan kiszedtem, de azért előadótól is függ, kimegyek-e egy ilyen rendezvényre. Az Imagine Dragons-t például nem hagytam volna ki, mert élőben is meg akartam nézni ezt a nagy darab kanit.” – teszi hozzá viccesen Kajdi Csaba, aki úgy gondolja, hogy az emberek többsége vagy a fesztivál hangulatért, vagy konkrét előadóért megy ki a Szigetre. Csabának egyébként nagyon tetszett az amerikai együttes koncertje.

„Nagyon megfogott benne, hogy ez a csávó tényleg nagyon odatette magát. Kifizetsz harmincezer forintot a napijegyre, amiért valóban egy hatalmas, nagy, másfél órás show-t kapsz. Tavaly az ötvenperces Justin Bieber-koncert viszont fájdalom volt számomra. Gyenge és erőtlen, de ez a csávó énekelt, ordított, ugrált, futott és úgy énekelt, hogy nem lihegett a színpadon. Ezt melyikünk bírná?!” – mesélt az élményeiről Kajdi Csaba, aki a koncert utáni napot pihenéssel töltötte, majd másnap a reggeli géppel vissza is ment Nizzába, majd Monacóba, ahol a hónap végéig marad.

Hogy alakul a nyár vége Cyláéknál?

„Augusztus 27-én elutazom a Maldív-szigetekre egy hétre, utána visszajövök ide Monte Carlóba, aztán majd szeptember második hetében érkezem vissza Magyarországra.” – zárta az interjút a Visage modellügynökség tulajdonosa.

Úgy tűnik, bejött neki az influenszer élet!

 

Forrás: Glamour

Csabát a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Csabával dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.