M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba Karácsony Gergellyel villamosozott

Kajdi Csaba számos kérdéssel faggatta a főpolgármestert, például a sétáló Budapestről is.

Szerda délután élőzést tartott az Instagramján, melynek keretein belül megmutatta, hogy Karácsony Gergely főpolgármesterrel felültek egy budapesti villamosra. Csaba „a Geszti Pétertől kapott” bérletével használta a tömegközlekedést, így gyorsan érdeklődni kezdett Karácsonynál, ugye nem akar bliccelni:

„Több kérdést föl kéne tennem neked, de már elfelejtettem. Van jegyed? Érted, bilincsben levezettetlek…

Karácsony megmutatta, ő BKK-applikációt használ, negyedéves bérlete van: „Az igen!” – nyugtázta Kajdi.

A modellügynökség-vezető influenszer a dugókról kezdte faggatni a főpolgármestert, aki elmondta, alapvetően nincs háború autósok és nem autósok közt.

„Vannak az életben olyan helyzetek, amikor autóval megy az ember. Az a kérdés: mindig, mindenkor autóval kell-e menni? Vagy ezeket kombináljuk: nem autósok, bringások, tömegközlekedők vagyunk, hanem budapestiek, akik jövünk-megyünk. Ez nem háború autósok és nem autósok között, hanem van egy város, ahol nagyon bonyolult az élet”

– mondta Karácsony, hozzátéve, Budapestnek van a legnagyobb villamoshálózata a világon, ami külön segíti a tömegközlekedést.

Kajdi szerint több idő úgy közlekedni, ha nem autót használ az ember:

„Az Andrássyn dolgozom, sokszor rendkívül egyszerű lenne bemennem a Lánchídon keresztül. Ez is nagyon érdekes, hogy nincs alternatív hídmegoldás, ami a belvárosba bevisz. Itt is az a cél, hogy ne legyen autósforgalom egyáltalán? Mert egyébként van: utána megbolondulsz, úgy kell bemenned az Erzsébet hídon, állsz a dugóban, ugyanolyan környezetszennyező, lemész a rakpartra, szóval ennek mi értelme? Párizsban is van gyalogoshíd, de 125 másik híd van. Itt meg minden kerületnek az egy nagyon fontos híd.”

Karácsony úgy véli, nagy a buszforgalom a Lánchídon, ami alapvetően nem is gyalogoshíd, nem annak találták ki.

 

A teljes cikket itt találod.