M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

gymsuleiman

Valóra váltottuk a beteg kis Flórián álmát, határtalan a boldogsága

A 15 éves, súlyos bőrbetegséggel küzdő Flórián fél éve kezdett el edzeni. Flóriánnak megvalósítottuk a nagy álmát; találkozót szerveztünk a példaképével, Suleimannal.

Valóra válthattuk a pillangóbőr nevű bőrbetegséggel küzdő Flórián álmát. Találkozót szerveztünk számára a példaképével, Hasan Suleimannal és társával, Valla Bálint edzővel a GYM Suleimanban.

„Az edzés a kiutat jelenti a mindennapi problémákból”

Flórián minden nehézség ellenére fél éve elkezdett  gyúrni. A 15 éves fiú rendszeresen tölt fel a TikTok-csatornájára gyakorlatokat bemutató videókat, amivel motiválja a 35 ezres követőtáborát.

„Számomra az edzés a kiutat jelenti a mindennapi problémákból. Kiadom a feszültséget és úgy távozok a teremből, mintha semmi nem történt volna, boldogan. A célom egy kicsit erősödni, hízni. Kicsit nehezen megy, de igyekszem és nem adom fel.”

„Ez tényleg egy álom, ami valóra vált”

A 15 éves Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Balkányon élő fiút anyukája, Fontos Éva és nagybátyja, Fontos Zsolt kísérte el Budapestre, az általunk leszervezett találkozóra Suleimannal, a konditermében.

„Nagyon nagy vágyam volt, hogy eljöjjek a terembe, de nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan megvalósul ez az álom. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segített, hogy megvalósulhasson. Szuper élmény volt, sok új tanáccsal gazdagodtam.”

„Nagyon érett a személyisége a korához képest”

Suleiman együtt edzett Flóriánal és hasznos tanácsokkal látta el.

„Mozgáspálya-beszűkülés van a Flóriánnál, tehát nem minden gyakorlatot tud teljes mozgástartományban elvégezni. Azt tanácsoltam neki, hogy statikus edzést végezzen, ahol tartja a súlyt és úgy erősödik az izom”

– mondta a Metropolnak Suleiman, aki négy évig fizioterápiás asszisztensként dolgozott.  „A továbbiakban azt tanácsoltam neki, hogy ne foglalkozzon a negatív emberekkel és ne adja fel az edzést. Nagyon érett a személyisége a korához képest.”

Íme a Metropol videója a nagy találkozásról: