M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

kajdi csaba

Cyla: Nem hiányzik, hogy Fördős Zé kiabáljon velem, hogy rosszul vágom a hagymát

Megjelent a Forbes Life téli lapszáma. A címlapon Cyla, azaz Kajdi Csaba, aki nem tesz lakatot a szájára celebekről vagy politikai háttérről szólva sem. Néhány erős mondat a címlapinterjúnkból.

1.

Nekem azt mondta a nagymamám, akit a nácik, és később a kommunisták is üldöztek, hogy csak félni ne kelljen. „Kisunokám, a félelemnél rosszabb érzés nincsen, soha ne félj semmitől!”

2.

Nagyon nagy pénzt lehet ebből keresni. Amit a munkámból keresek, abból megélek, amit az Instán keresek, azt félreteszem a nyugdíjas éveimre.

3.

Akkoriban nem azért lett valaki nagyon jó divattervező, mert az állam rakott alá egy csomó pénzt, hanem mert valóban tehetséges volt. (A 2000-től 2013-2014-ig terjedő időszakról.)

4.

Szerintem csak a komplexusos embereknek fontos, hogy mi van a névjegykártyájukra írva, mi a titulusuk, nekem ma is az szerepel az e-mail aláírásomban is, hogy agent – ügynök.

5.

Mindössze egy tévéműsorban voltam látható, és szereplést nem is vállaltam ilyesmiben. Nekem nem hiányzik, hogy Fördős Zé kiabáljon velem, hogy rosszul vágom a hagymát, vagy Ördög Nóra elmagyarázza a csacsacsalépéseket.

 

 

Forrás: Cyla: Nem hiányzik, hogy Fördős Zé kiabáljon velem, hogy rosszul vágom a hagymát – Forbes.hu