M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

kajdi csaba

Kajdi Csaba a monacói kikötő után a Parlamentet is körbejárta

Hadházy Ákos meghívására látogatta meg az épületet, és ha már ott járt, lebonyolított egy közszolgálati Cyla Tourst.

Kajdi Csaba továbbra is rajta tartja a ujját a magyar közélet ütőerén, a legutóbbi Instagram-sztorijában pedig egyenesen a magyar politika szívcsakrájába, a Parlamentbe látogatott el Hadházy Ákos meghívására.

Az élményeit szokás szerint a közösségi oldalán osztotta meg – egyelőre egy korlátozott ideig látható Instagram-sztoriban, később feltehetően a YouTube-oldalán is.

Kajdi lelkes túravezetőként vitte körbe a követőit és rajongóit a Parlament folyosóin, sőt még az épület tetején is tett egy kört. Beszélt az épület történetéről, a fűtéséről és a liftjeiről, és a séta egy adott pontján még a miniszterelnök irodájáig is eljutott azzal a felkiáltással, hogy „Mindjárt berongyolok a Vityóhoz!”

A túra végén nem maradhatott el a közös szelfi sem Hadházy Ákossal.

Kajdi Csaba idén nyáron is kiszolgálta a követői közélet iránti érdeklődését, amikor ellátogatott a monacói kikötőbe, ahol többször is lehorgonyzott a Rose D’Or nevű luxusjacht, amelyen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea vakációzott.

@kajdicyla Mindjárt berongyolok! #cyla #cylaofficial ♬ eredeti hang – Csaba Kajdi

Forrás: Élet+Stílus: „Mindjárt berongyolok a Vityóhoz!” – Kajdi Csaba a monacói kikötő után a Parlamentet is körbejárta | hvg.hu