M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

dr kulja andrás

Apai örömök elé néz az ország legsármosabb dokija

A világjárvány idején egy ország szívébe lopta be magát dr. Kulja Andris, aki év elején apai örömök elé néz. A sztárdoki feleségével, Katával együtt gőzerővel készül a jövevény érkezésére, ám továbbra is kifogyhatatlan a sokakat érintő izgalmas orvosi témákból.

Dr. Kulja Andris akkor került először a címlapokra, amikor a pandémia berobbanásakor megmutatta, hogyan néz ki az arca, miután lehúz egy műszakot a Covid-osztályon. A fiatal orvos a koronavírus miatti zárlat idején sem tétlenkedett, orvosi témákban kezdett el tartalmat gyártani közérthető nyelven, amivel igen hamar belopta magát az ország szívébe.

A sebész szakorvosjelölt videói ma már több tízezres, sőt milliós megtekintést érnek el. Az ország kedvenc dokija elhivatott orvosként teljes munkaidőben dolgozik. A 24 órás ügyeletei mellett csak a szabadidejében marad ideje a tartalomgyártásra, ám heti szinten így is 2-3 videót készít.

„Egyes témák feldolgozásához én magam is kutatómunkát végzek, hogy megbízható információkat adjak tovább˝”

– meséli lapunknak Andris, aki igényes felvételeire és az utómunkára is sok időt szán.

Magyarország kedvenc dokija fontosnak tartja, hogy változatos témákat hozzon, de a visszajelzések és aktualitások alapján is szívesen választ témát.

„Szinte mindennap kapok témaötletet, így sokszor ezek is segítenek a videók témáinak kiválasztásában”

– újságolja a doki, aki szakmai körökben közösségi médiás ambíciói miatt elsőre nagy meglepetést váltott ki. Elmondása szerint a kollégái az elején furcsának találták, de ma már az is előfordul, hogy megkeresik őt egy-egy témaajánlattal. A sztárdoki arról is beszélt lapunknak, hogy az utóbbi időben igyekszik külföldi tartalomgyártóktól is inspirálódni a folyamatos fejlődés és megújulás reményében. Dr. Kulja András nemcsak orvos és az ország egyik közkedvelt figurája, hanem férj is, aki hamarosan apai örömök elé néz.

„Katával lassan 7 éve vagyunk együtt, 2020-ban házasodtunk össze, ami pont a járvány idejére esett. A lagzit és az egyházi esküvőt csak egy évvel később tudtuk megtartani”

– emlékszik vissza a tiktokker orvos, aki párjával nagy harmóniában várja, hogy új taggal bővüljön családjuk.

„Jövő év elejére várjuk a kisfiunkat. Egy teljesen új szakasza kezdődik majd az életünknek, ami miatt mindketten izgulunk”
 fogalmazta meg Andris, aki feleségével lakásfelújításba is belevágott a jövevény érkezése miatt. András felesége, Kata közgazdászként végzett az egyetemen, ám jelenleg kommunikációs vezetőként dolgozik egy egészségügyi intézményben. Kata a munka és a terhesség mellett aktívan részt vesz a lakásfelújítás tervezési folyamataiba, és ha ez még nem lenne elég, levelező tagozaton joghallgató is. A közösségi média világa Katától sem áll távol, ám egyelőre úgy érzi, szívesebben serénykedik a kamerák mögött, ezzel támogatva Andrist. A férj és feleség fészekrakó ösztönei mellett nagyon erősen bekapcsoltak a szülői ösztönök is, ugyanis most az a legfontosabb számukra, hogy felelősségteljes és jó szülei legyenek születendő kisfiuknak.