M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

kajdi csaba

Cyla: Műsorról tárgyaltunk, de a lekváros videó után a TV2 vissza se hívott

Igen, az a műsor és igen, az a lekváros videó. Kajdi Csaba Cyla a Forbes Flow All Stars színpadán is felnevet, amikor ez szóba kerül. Aztán a továbbiakban sem fogta vissza magát.

Kajdi Csaba, a Visage Modell ügynökség tulajdonosa volt a Forbes Flow All Stars utolsó paneljének vendége, Galambos Márton főszerkesztő beszélgetett a közösségi médiában Cyla néven énmárkát építő tartalomgyártóval (a Forbes Life címlapján is ő szerepel) tegnap késő délután.

„Letöltöttem egy jachtkövető appot” – vezette fel Cyla, hogyan készült az egyik, nagyon népszerű nyári videója. Az Instagramra feltöltött rövid felvétel arról szólt, hogy az éppen Monte Carlóban kikötő Mészáros Lőrincéket meglátogatta és baracklekvárt vitt nekik.

„A mindig harsány, szókimondó modellügynök videója nagyot ment, ma már 300 ezer követője van, ahogy ő mondja, 300 ezer embert szórakoztat.”

A nyáron épp édesanyját látogatta meg Dél-Franciaországban, amikor látta, hogy Mészárosék jachtja közelít, már indult is videót készíteni. Kicsit azért megszeppentél, nem? – kapja a kérdést. „Hogy a viharba ne! Biztonsági őrök voltak meg minden, igazából ilyen sutyiban kiabáltam csak.”

Amekkora sikert aratott a videó a követői körében, annyira nem örülhettek neki a TV2-nél. Kajdi a színpadon arról is beszélt, hogy a csatornával annyira jó volt a kapcsolata, hogy a nyáron már volt egy szóbeli megállapodásuk egy modellkereső műsorról. Sőt, a Nicsak, ki beszél c. álarcos TV2-ős műsort is csak azért vállalta el, mert szerették volna, ha a mainstream közeg is jobban megismeri.

„Kajdi szerint ugyanakkor a barackos videó után a TV2 már semmilyen üzenetére nem reagált.”

Ősszel pedig bejelentették, hogy Ördög Nóra vezetésével indítanak egy olyan realityt, amiben modelleket keresnek.

Kajdi azt mondta, nem lepődött meg, hogy választ nem kapott, de valami reakciót azért várt volna.

„Mindenkiben lehet annyi, hogy azt mondja, szia, megkaptam az sms-edet, sajnos nem aktuális. Tudod, vagy hogy »anyád a baracklekvároddal«, és akkor tudom, hogy ja, hát ez egy kicsit erős volt a »független« TV2 számára.”

Kajdi mesélt arról is, hogy a sűrű menetrend ellenére most könyvet ír. Az előző arról szólt, hogy honnan is indult ő, a mostani azt foglalja majd össze, mit gondol a világról. Nem a karácsonyi főszezonban dobja ki a kötetet. A terv most a tavaszi megjelenés.

Kajdi mesélt arról is, hogy a 30-as években a dédnagyanyja Párizsban galériatulajdonosként kezdett új életet. A családra az anyai ágról származó nők komoly hatással voltak, a francia kapcsolat a mai napig nagyon erős. A dédnagymama szalonjába számos emigráns magyar értelmiség megfordult, olyan festők is, akik itthon nem voltak elismertek, de kint igen. A családi galériában komoly remekművek is akadtak, de a nácik elvitték mind (a kárpótlási folyamat ma is tart).

Kajdit magával ragadta a divat, végül ez lett az élete. Arról fogalma sem volt, hogy kell ebből sok pénzt csinálni, de azt mondja, mindig is a legjobb akart lenni az országban. Ez egy ponton elég kell, hogy legyen a tisztes megélhetéshez. A pénzügyekhez annak ellenére ma sem ért mélyebben, hogy kemény tárgyaló, amit akar, azt jó eséllyel átviszi.

„Aki vállalkozik, annak el kell dönteni, hogy a személyisége alkalmas-e arra, hogy konfrontálódjon vagy nem. Ha kevésbé vagy alkalmas a konfliktusok kezelésére, akkor nem biztos, hogy egy jó vezető vagy. Nyilván az se jó, hogyha sportot űzöl a konfliktusokból, ha mindenkibe belekötsz, aki szembe jön. A saját érdekeidet kell megvédeni, hiszen nyilvánvalóan mindenki ezt teszi.”

 

Forrás: Cyla: Műsorról tárgyaltunk, de a lekváros videó után a TV2 vissza se hívott – Forbes.hu