M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

kajdi csaba

ATV Start: Strasbourgból kapcsoljuk Kajdi Csaba Cylát.

Kajdi Csaba, azaz Cyla ellátogatott az Európai Parlamentbe Donáth Anna meghívására. Az influenszer az ATV Start című műsorában beszélt a benyomásairól és arról is, mit és mennyit fizetett neki ezért a Momentum.

Nagy élmény neki, hogy meghívták Strasbourgba, ahol most van az Európai Parlament plenáris ülése. Donáth Anna kezdeményezte, hogy bemutathassa, hogyan működik az EP. Kapott már hideget-meleget, egyes lapok arról írtak, hogy megvette őt az ellenzék – sorolta.

Azért fogadta el a meghívást, hogy megismertesse a követőivel az Európai Uniót. Mint elmondta, állampolgárként annyit lát, hogy az Európai Bizottság elnökét úgy ábrázolják az óriásplakátokon, mint a patás ördögöt. De arról nem kapunk információt, hogyan működik a szervezet, mit tesz értünk, hogyan érkezik hozzánk az az európai uniós pénz, ami járna, hiszen erről már nem informál minket a közmédia – magyarázta. A követői felől egyébként azt a visszajelzést kapta, hogy hiánypótló, amit most csinál.

Úgy látja, hogy az Európai Unió nem az ellensége a magyaroknak, hanem a barátja, az viszont más kérdés, hogy a kormányzattal milyen csaták mennek a politika terén. Kiemelte, hogy mindenkinek – még az ellenzéknek is – célja, hogy Magyarország fejlődjön, megkapja az uniós pénzeket, de bizonyos elvárásokat ezért teljesíteni kell.

Annak ellenére, hogy Donáth Anna meghívására ment Strasbourgba, nincsenek politikai céljai.

“Elveim vannak, pártjaim nincsenek. Nem is szeretnék elköteleződni” – fogalmazott. Elárulta, hogy a saját videóiban sem akarja kritizálni a kormányt, inkább informatív módon beszél az Európai Parlamentről, a parlamenti képviselőkről. “Hogyha ezt Deutsch Tamás szemén keresztül mutatom be, akkor abban is benne vagyok”

– tette hozzá. Kérdésre elárulta, hogy mivel az EP-be akart eljutni, ezért ha Deutsch hívta volna, akkor is igen lett volna a válasza, és akár együtt “lötyögött volna” vele. Kiderült, hogy egyébként találkozott a fideszes politikussal, aki kedvesen odalépett hozzá és kezet fogott vele. Vallja, hogy attól függetlenül, hogy nem értünk egyet valakivel bizonyos témákban, még tisztelettel kell lennünk egymás felé.

A kérdésre, hogy fizetnek-e neki, azt mondta, a repülőjegyét állták, onnan egy kisbusszal mentek tovább Strasbourgba, valamint a hotelt is állták neki. Hozzátette, hogy egy fondüt még fizetett neki Donáth Anna.

Forrás: Kajdi Csaba akár Deutsch Tamással is ellötyögne Strasbourgban (atv.hu)