M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

kajdi csaba

Kajdi Csaba Magyarországról és a coming outról: Mintha egy őrült csürhe rohanna lefelé, hogy mi akkor is szembemegyünk

Kajdi Csaba lesz a Red Bull Ládaderby zsűrijének elnöke, ami nem csoda, hiszen pár éve az energiaitalgyártó röpnapján is ő véleményezte az indulókat, mint mondta: „ott annyi volt az elvárás, hogy a versenyző valamennyit repüljön, néhányan persze mint a nyeletlen balta, berepültek a Dunába. De volt olyan, aki repült is.”  Az influenszer más dolgokról is kifejtette a véleményét.

Komolyabb téma is szóba került Kajdi Csabával csütörtökön a Reggeliben. Pár hete járt a Reggeliben Szekér Gergő, aki elég bátor lépésre szánta el magát: az RTL kamerái előtt coming out-olt, dacolva azzal, hogy így esetleg kevesebb zenés felkérést kap.

Kajdi szerint érdekes, hogy a mai Magyarországon ehhez egyáltalán bátorság kell, de erről még nálunk beszélni kell, mert valós az a félelem, hogy közönséget, munkát veszít valaki ezzel.

Viszont aki arra kényszerül, hogy melegségét eltitkolja, az befeszül, a művészetben pedig az sosem jó, a néző ugyanis csak annyit lát, hogy „olyan fura ez az ember.”

Szerinte a homofóbia legnagyobb hátránya, hogy az embernek mindig szerepeket kell játszania, és folyamatos bűntudattal kell élnie. Kajdi arról is beszélt, hogy Nyugat-Európában már a coming out is kicsit idejétmúlt, annyira nem téma ez a kérdés, sőt odáig jutottak ezek a „rémes országok”, hogy meleg szórakozóhelyek sincsenek – szórakozóhelyek vannak. „De tudjuk azt, hogy nálunk van ez az LMBTQ-propaganda, vagy micsoda, ezt nagyon nyomják.

Érdekes, hogy amerre a világ halad, mintha emberek mennének fel a hegyoldalra, és közben egy ilyen őrült csürhe rohanna lefelé, hogy mi akkor is szembemegyünk –

összegezte a helyzetet a modellügynökséget vezető influencer.

_