M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

edukatív portf.

EDUKATÍV INFLUENCEREINK

Arra törekszenek, hogy inspirálják és támogassák a fiatalokat a tudatos életvitel kialakításában. Céljuk, hogy értékes tudást osszanak meg a mentális egészségről, a fenntarthatóságról, a személyes fejlődésről és a digitális tudatosságról.

Mindenki képes a változásra, és a tudás hatalom. Tartalmaik célja, hogy segítsenek a fiataloknak önbizalomra és pozitív szemléletmódra szert tenni. Felfedezhetjük velük az állatvilágot, tanulhatunk egymástól vagy éppen egymásról, és együtt építhetjük a jövőt.

Portfólió: 

Edukatív

Kategória:

Oktatás, fejlesztés, önismeret

Résztvevő influencerek:
Knapek Éva, Flaskay Dániel, Fuller Bianka, Dr. Krauth Barbara

knapek éva

Knapek Éva klinikai szakpszichológus (2019) és egészségpszichológus (2011), képzésben lévő család- és párterapeuta. Tanult integratív hipnoterápiát (2019-2022), sématerápiás alapokat és EMDR-t.

Szakmai útjának első néhány évét egy pszichotraumákkal foglalkozó intézetben töltötte, ami sokat formált rajta. Az intézet által kiadott traumakötetben szerzőként is szerepel. Több nemzetközi és hazai publikációja született, elsősorban kodependencia és reziliencia témában.

2019 és 2021 között angol és magyar nyelvű magánrendelésben, 2021 óta pedig csak saját vállalkozásában dolgozik. 2020 óta építi énmárkáját a social mediában, ez idő alatt az Instagramon közel 60 ezer, a Tiktokon közel 80 ezer követőre tett szert. Szakértőként számos műsorban szerepelt, köztük az RTL+ egyik dokusorozatában.

Közösségi média: 

flaskay dani

Flaskay Dániel, akit mindenki csak magyar Maugliként emleget, igazán ért a nagymacskák nyelvén.

Dani korábban egy zanzibári vadállatmentő központ állatgondozási igazgatójaként felel a mentett állatokért, és nap mint nap bebizonyítja követőinek, hogy a nagymacskáknak hatalmas a szívük. Oroszlánokkal, gepárddal, pumával játszik, kismajmot és vízilovat etet, zsiráffal grimaszol.

Ami viszont ennél is különlegesebb és szimpatikusabb, hogy hihetetlen alázattal beszél ezekről az állatokról.  Idén hazaköltözött és a tervei között szerepel egy saját, itthoni állatrezervátum megnyitása. A TikTok-on és az Instagram-on keresztül bemutatja a nagymacskák és más vadállatok életét, akiket az ő tartalmain keresztül mindanyian jobban megismerhetünk és megszeretethetünk.

Közösségi média: 

fuller bianka

Bianka pszichológusként jellemzően a 20-as, 30-as korosztállyal foglalkozik, akik szorongással, életvezetési nehézségekkel, pályaválasztási kérdésekkel, párkapcsolati problémákkal, korai kiégéssel küzdenek, esetleg az önismeretüket szeretnék mélyíteni, vagy önbizalmukat növelni.

Pszichológusi munkája mellett online tartalmaival is felhívta magára a figyelmet, edukatív tartalmait a TikTok-on már több mint 150,000-en követik.

2023-ban a Glamour Women of the Year egyik jelöltje volt, amely többek között annak is köszönhető, hogy tartalmai az emberi kapcsolatokról, érzelemkezelésről illetve az önfejlesztésről szólnak. 2024-ben ÉnTervező Határidőnaplójával sikeresen mutatkozott be a Cápák Között című műsorban, ahol az egyik befektetővel is sikerült megállapodnia, így az ÉnTervező projectjére is nagy jövő vár.

Közösségi média: 

krauth barbi

Dr. Krauth Barbara szülész-nőgyógyász szakorvos, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte tanulmányait. Mindig is szívügye volt a betegek edukációja, ezért 2023-ban elindította TikTok csatornáját azzal a céllal, hogy érthetően, de hiteles, szakmai információkkal alátámasztva mutassa be a legfontosabb szülészeti- és nőgyógyászati témákat a nézőinek.

2024-re már több mint 100.000-en követik TikTok-on. A jelenlegi információzajban nehezen tudunk hiteles tájékoztatást kapni, főleg olyan témákban mint a testünk, egészségünk, ezért létrehozta saját podcast csatornáját is a Youtube-on, aminek hamarosan érkezik a második évada.

Közösségi média: 

Ha szeretne kapcsolatba lépni edukatív influencereinkkel, írjon nekünk!