M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Kajdi Csaba Cyla

Kajdi Csaba lett a visszatérő Cosmopolitan magazin főszerkesztője, de csak egyetlen alkalomra

Egy újszerű koncepció részeként minden megjelenés előtt főszerkesztőt vált az újra megjelenő magazin. Kajdi Csaba nem csak főszerkesztőként jegyzi most a lapot, de animált címlapsztárként látható is.

Mint arról a Media1 már beszámolt, több év kihagyás után szeptember 15-én (csütörtökön, azaz holnap) újra megjelenik a Cosmopolitanmagazin nyomtatott változata. A kiadó most bejelentette, hogy az újság címlapsztárja és egyben első főszerkesztője Kajdi Csaba lesz. Nemcsak a magazin szerkesztési koncepciója, de az első megjelenés címlapja is igazi különlegesség: a speciális nyomdatechnikai eljárásnak köszönhetően a címlapsztár táncoló mozdulatai elevenednek meg – közölte a magazint kiadó Michaeli, Schwartz & Brit Media.

Nem lesz állandó főszerkesztő

„Kiadónk tervei szerint a Cosmopolitan magazin idén két alkalommal jelenik meg, egyedi szerkesztési koncepcióval. A lapnak nincs állandó főszerkesztője, ezt a titulust minden megjelenésnél az aktuális címlapsztár kapja meg, így a magazin tartalmi összeállításában is aktívan részt vesz” – nyilatkozta Milkovics Pál, a kiadóvállalat vezérigazgatója.

A Kajdi Csaba neve által fémjelzett Cosmopolitan fő tematikája az önbizalom lett, a lap megjelenésével egy időben pedig a magazin TikTok csatornája is elindul.

„A Cosmopolitan kezdetektől fogva közel állt hozzám, hiszen az ambiciózus fiatal generációhoz szól, akik nyitott szelleműek és a magazin inspirációt nyújt a mindennapi kihívásaikhoz. A Cosmopolitan egyik legnagyobb értéke, hogy képes megszólítani a fiatalokat és véleményformáló szerepe van”

– mondta el Kajdi Csaba.  A magazin a visszatérés megünneplésére közönségtalálkozót is szervez, szeptember 15-én 14 órától az Etele plázában dedikálja a magazint Kajdi Csaba.

Csabát a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Csabával dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.

Forrás: Média1