M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Pumped Gabo

Pumped Gabo díszvendég volt az MTA-n

A fenntarthatóság népszerűsítésében segíti Pumped Gabo az akadémiát.

Pumped Gabót a Balaton Soundon fedezték fel évekkel ezelőtt, sokáig maga volt egy mém, ám az utóbbi pár évben igazán fontos dolgokra hívja fel a figyelmet a közösségi oldalán, edukálja a fiatalokat. Szívügye a környezetvédelem és a fenntarthatóság, ami miatt most a Magyar Tudományos Akadémia is meghívta egy ebédre.

„Régen ilyenekkel poénkodtam – Meghívtak a Magyar Tudományos Akadémiába ebédelni. Fenntarthatósági témában rendezett egy versenyt az MTA, ennek a népszerűsítésében segítettünk nekik, rengetegen jelentkeztek, több mint 600 csapat! Nagyon örülök hogy sokatokat érdekel és foglalkoztat ez a téma. Ebédeltünk, körbevezettek, beszélgettünk és arra jutottunk, hogy fogunk még találkozni egy szebb jövő érdekében. Rengeteg okos ember van az országban, akik szeretnének tenni és tesznek is valamit. Ez csak együtt sikerülhet” – írta közösségi oldalán Pumped Gabo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pumped Gabo (@pumped_gabo)

GabótNuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Gabóval dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.

Forrás: NLC