M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Gökler Kriszti

Egészségtudatos húsvét: Gökler Kriszti életmódblogger receptjei

Aranyos, nyusziformájú kalács és egy csokor tulipán ihlette ízletes zöldségtál? Ezek egyike sem lehetetlen húsvétkor Gökler Kriszti életmód- és fitneszblogger kreatív receptjeivel.

A tavasz legnagyobb ünnepében, a húsvétban azt szeretjük igazán, hogy végre kellemes meleg van, így kiszabadulunk a négy fal közül. „Mi általában ilyenkor mindig elmegyünk valahová – meséli Gökler Kriszti életmód- és fitneszblogger. Idén is utazást tervezünk, úgyhogy kevesebb időm marad majd főzni, de azért a szokásos húsvéti kalácsról biztosan nem mondok le.”

A kiegyensúlyozottság híveként Kriszti egyébként azt vallja, hogy nem kell ezeken a napokon szigorúan véve diétázni, inkább csak figyeljünk oda arra, hogy a hosszú, lustálkodós hétvégén is megfelelő arányban vigyünk be fehérjét és egészséges szénhidrátokat. „A hagyományos húsvéti menü egyébként egyáltalán nem rossz – véli. Ha sonkából valami kevésbé zsírosat és jó minőségűt választunk, akkor nem hibázhatunk nagyot. Arra viszont figyeljünk, hogy elegendő zöldség is kerüljön a tányérra!” Ez a fűszeres túrókrémmel töltött paradicsom például tökéletes választás, ráadásul az ünnephez méltó, izgalmas tálalással az asztalon is remekül fog mutatni.

Bár Kriszti nem készít túl sok hagyományos húsvéti ételt, azért a kalács mindig biztos pont – de természetesen ebből is megalkotta saját egészségtudatosabb, ám ugyanolyan finom verzióját. „Imádom a vajjal megkent foszlós kalácsot, úgyhogy ezt minden évben készítek. Ezt az aranyos, nyuszira emlékeztető formát azért szeretem, mert akár ilyen kis trükkökkel is meg lehet szerettetni valakivel az egészséges ételeket – a gyerekek is imádni fogják.”

Forrás: Glamour

KrisztitNuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Krisztivel dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.