M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba: Nem szabad hamar elhasználni az embert

Kajdi Csaba – becenevén Cyla – már harmadik alkalommal indult országos turnéra, rendszerint telt házas előadásokat tart. A Veszprémbe is ellátogató népszerű modellügynök személyes sztorijai sokakat érdekel, hiszen humorral, rendkívül szórakoztatóan tálalja történeteit. Az Instagram sztárja naponta bejelentkezik a követőinek, mesél, s fontos számára, hogy értéket közvetítsen. Nincs nap, hogy ne szólítaná meg közönségét – el is várják tőle. Nagyképűségről, önmagunk felvállalásáról, elitizmusról és a modell szakma változásáról is beszélgettünk.

 

Mennyire izgulsz színpadra lépés előtt? Teljesen más lehet, amikor egy kamerába beszélsz, s úgy szólítod meg az embereket, mint amikor a közönség valóban a szemedbe néz.

Sokkal nehezebb a színpadon megszólalni, más műfaj a kettő. A nézők reakciója azonnal elér hozzám, érzem, ha működik a dolog, de azt is, ha leül a hangulat és fagyosabb a közönség. Egyébként nagyon izgulok közvetlenül a színpadra lépés előtt, de amikor végre kimegyek, elmúlik.

 

Az igaz, hogy a szóban forgó estjeiden improvizálsz?

Így van, semmi sincs megírva vagy betanulva, néha előtte fel is teszem magamnak a kérdést, hogy mégis miről fogok majd beszélni, de végül mindig eszembe jut valami, abból kerekedik egy újabb történet, arról eszembe jut egy másik…

 

A te esetedben nem az a felállás, mint a színészeknél vagy zenészeknél, akik valamilyen művet visznek a közönség elé. Nálad az egyetlen alapanyag saját magad. Van benned bármiféle szemérmesség emiatt?

Nincsen, mivel a social mediában való jelenlétem is alapvetően az őszinteségről szól. Arról, hogy az ember ne szégyellje a könnyeit, az érzéseit, a nevetését, a jókedvét vagy a bánatát. Talán pedig azért tudok teltházas estéket csinálni, mert szórakoztató vagyok. Az emberek jól akarják érezni magukat, velem megtehetik. Nem vagyok sztár, nem is érzem magam annak, egyszerűen azt adom, ami igazán én vagyok. Műfaji meghatározást senki ne kérjen tőlem.

Csabát a NuHeadz Talent Management képviseli. Azokat a tartalomgyártókat képviseljük, akik naponta több tízezer embert szólítanak meg a közösségi média felületeiken keresztül. Amennyiben szeretnének Csabával dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.

 

Forrás: vehir.hu