M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

Nemakarokbeleszólni

 

Judit, Eszter és Orsi 2020 őszén indították el közös Instagram oldalukat nemakarokbeleszolni néven. Rövid videóikban elsősorban a kisgyerekes anyukák életét mutatják be keserű iróniával: tartalmaikkal görbe tükröt állítanak a kismamák életét megkeserítő rokonoknak, ismerősöknek és kéretlen trolloknak úgy, hogy mindenki magára ismerhet.

Az anyukák életét bemutató videóik mellett olyan sokakat érintő, de kevés hangsúlyt kapó témákkal is foglalkoznak, mint például a gyermekágyi depresszió, de a közéletet foglalkoztató témáktól sem riadnak vissza, így készítettek tartalmat a melegek örökbefogadásáról vagy a Meseország mindenkié című könyvről is. A WMN úgy jellemzi őket, hogy „viccesek és komolyak, tudatosak és sodródók, bátrak és ijedtek, összeszedettek és szétesettek. Vagyis éppen olyanok, mint mindenki, aki valaha megpróbált már gyereket nevelni ezen a világon.” Tartalmaik egyik legnagyobb erőssége, hogy olyan témákat dolgoznak fel, amihez szinte minden nő tud kötődni, videóikat nézve sokszor érezhetik azt, hogy ez velem is megtörtént! 

 

Közösségi média: 

 

 

Együttműködő partnerek:

HBO | Philips | Bosch

183000
Instagram
17800
YouTube
21600
TikTok

Ha szeretne kapcsolatba lépni a Nemakarokbeleszólni lányokkal, írjon nekünk!