M

A tartalomgyártók új generációját képviseljük, akik emberek tízezreit érik el nap mint nap saját közösségi média platformjaikon.

Itt is megtalál minket:

Fb        Ig

NUHEADZ LIVE EVENTS

2021-ben indult el először a Cyla turné, az első előadáson 400-an vettek részt Szegeden. Azóta több mint 15,000-en vettek részt a turné állomásain, és 2024-ben már több ezer fős rendezvényekkel folytatódik a rendezvény.

A Cyla turné sikerén felbuzdulva újabb tartalomgyártóinkkal közösen vágtunk bele saját rendezények szervezésébe az Iventer Rendezvényirodával közösen.

Tartalomgyártók:
Kajdi Csaba Cyla, Dr. Kulja András, Nemakarokbeleszólni
Események: Cyla turné, Hihetetlen Orvosi Történetek, Idén Nem szülünk!
Résztvevők száma 2024-ben:
21,000

Cyla turné 2024

Kajdi Csaba már évek meglátogatja a követő-rajongókat az ország különböz pontjain. Több, mint 18 ezren puposkodtatok már a CYLA-turnén, de most minden megváltozik! 2024-ben Kajdi Csaba egyedülálló, országjáró, giga humoros estje visszatér, de nem is akárhogy!

⚡️A legviccesebb sztorik a legnagyobb kivitelben

⚡️Őrületes helyzetek testközelből

⚡️Utánozhatatlan CYLA pillanatok, amiket eddig még senki sem látott senki!

Hihetetlen Orvosi Történetek

A TikTok-on már több mint 350,000-en követik András doktort, aki ezúttal az online térből kilépve egy élő előadás keretében hozza el Veszprémbe a Hihetetlen Orvosi Történetek című előadását. Az est során a legmegdöbbentőbb orvosi eseteket mutatja be Afrikától Brazílián át hazánkig.

Hogyan működik az emberi agy? Mi történik a testünkkel ha az összes végtagunkat amputálni kell? Milyen veszélyek leselkednek ránk, ha a tenger vízében mártóznánk meg?

Idén Nem Szülünk - Nem akarok beleszólni

A nemakarokbeleszólni lányok idén nem szülnek… Helyette a social felületekről kilépve, élő közönség előtt beszélgetnek majd egymással és Elek Petivel.

Peti amellett, hogy humorista, férfi is. A feladata az lesz, hogy a női energiák ellenpólusa legyen. Drukkoljatok neki.

A beszélgetés kizárólag élőben lesz látható, nem lesz online visszanézhető, gyertek!

Ha szeretne együttműködni velünk a rendezvények kapcsán, írjon nekünk!