Legnépszerűbb szponzorált TikTok videók

A 10 legnépszerűbb szponzorált tartalom a TikTok-on 2020-ban

A 10 legnépszerűbb szponzorált tartalom 2020-ban a magyar TikTok-on.

Összegyűjtöttük a NuHeadz által szervezett 10 legnépszerűbb magyar szponzorált TikTok-videót 2020-ból, amelyekre biztos sokan emlékezhetnek a platform rendszeres használói közül.

1. Bóna Bianka

Megtekintés: 557.300, 79,900 lájk, 351 komment // Ügyfél: Minimax

A Minimax Magyarország új, Bébi úr című animációs sorozatához készült videó lett a legnépszerűbb szponzorált tartalom 2020-ban a NuHeadz portfóliójához tartozó videósok tartalmai közül.

@bona_biaImádtam a Minimaxot nézni amikor kicsi voltam. Na jó, a Bébi úr sorozatot még most is elcsípem néha 🤪🤣 ##foryou ##fyp ##hirdetés ##minimaxmagyarország♬ Baby Shark – Pinkfong

 

2. Sápi Vivien

Megtekintés: 378.500, 60,800 lájk, 359 komment // Ügyfél: Honor

Vivien a Honor Watch GS Pro órát és annak a legfőbb tulajdonságait mutatta be a tőle megszokott humoros formában.

@viviensapiA HONOR Watch GS Pro segít nekem jobbá válni! 😁 Mutasd meg egy videóban neked mi a szupererőd! ##hirdetés ##honormypower♬ Living It Up – Tamara Bubble

 

3. Togyela Dominik

Megtekintés: 378.500, 33,600 lájk, 505 komment // Ügyfél: Honor

Dominik egy sportos videóban mutatta meg, hogy milyen funkcióit tudja használni, az új Honor Watch GS Pro órának.

@dominiktogyelaTudtad, hogy a rendészetiseknek a szupererejük a felszerelésükben rejlik? Ha nyernél egy ilyen órát, kövesd a ##HONORmypower hashtaget! ##hirdetés♬ Living It Up – Tamara Bubble

 

4. Sápi Vivien

Megtekintés: 365.500, 38,000 lájk, 287 komment // Ügyfél: eMAG

Az eMAG a 2020-as Black Friday kampányában kizárólag Vivien oldalán jelent meg a TikTok-on, aki egy elképzelés vs. valóság formátumban mutatta be, hogy hogyan várásolt az akciós napon a weboldalról.

@viviensapiBlack Friday az eMAG.hu-n november 20-án! Te mit néztél ki magadnak? ##hirdetés ##emag ##blackfriday ##feketepéntek ##feketemacska ##egetrengető ##november20♬ vibe for this year – joseph fagundes

 

5. Czura Karina

Megtekintés: 325.400, 53,100 lájk, 316 komment // Ügyfél: Univer

Az Univer Erős Pista ízesítésű szaloncukraihoz készítette az alábbi videót Karina.

@karica.czuraTi megkóstolnátok az Erős Pistás szaloncukrot? 😅 Nekem nagyon bejött! 💪 ##hirdetes ##univer♬ eredeti hang – ~K•A•R•I•N•A~

 

6. Sápi Vivien

Megtekintés: 312.200, 33,300 lájk, 287 komment // Ügyfél: Telenor

Vivien egy átváltozós videót készített a Telenor karácsonyi kampányának keretén belül, amellyel a karácsonyi hangulatot szerette volna átadni a nézőinek.

@viviensapiPicit más lesz az idei karácsony, de adjuk meg a módját és hozzuk a legjobb formánkat, amiben idén a Telenor is segít!🥰🎄 ##csakerrevártam ##hirdetés♬ Csak erre vártam – Király Viktor & Király Linda

 

7. Togyela Dominik

Megtekintés: 310.800, 30,300 lájk, 137 komment // Ügyfél: Tojásszövetség

Dominik a Tojásszövetségnek készített videója az egészséges reggelire és annak részeként a rendszeres tojásfogyasztásra hívta fel a követői figyelmét.

@dominiktogyelaHárom tojás és vág az eszed az ötödik óráig! Ti mit szoktatok reggelizni? ##hirdetés ##rEGGelem ##rEGGelizz ##rEGGelemreceptek♬ eredeti hang – Dominik Togyela

 

8. Liszkai Márk

Megtekintés: 243.100, 34,200 lájk, 95 komment // Ügyfél: Univer

Az Univer szaloncukor kampányához készült videóban Márk egy vicces párkapcsolati szituációt mutatott be, amihez az Erős Pistával töltött édességet használta segítségül.

@mark.liszkaiRanditippek tőlem az Erős Pistás szaloncukor közreműködésével😅 Kóstoltátok már? ##hirdetes ##univer♬ eredeti hang – Márk Liszkai

 

9. Liszkai Márk

Megtekintés: 223.500, 19,900 lájk, 95 komment // Ügyfél: Univer

Szintén az előbb említett kampány részeként készítette Márk az alábbi videót, egy TikTok-on nagyon népszerű hangsávra.

@mark.liszkaiAz Erős Pistás szaloncukor egyszercsak eltűnt, és elő se került többé… ##hirdetés ##univer♬ eredeti hang – NAPICSIRKE

 

10. Czura Karina

Megtekintés: 169.200, 34,100 lájk, 76 komment // Ügyfél: HBO

Karina az HBO GO nyári kampányában dolgozta fel a streaming szolgáltató kínálatában is elérhető Az oroszlánkirály kultikus jelenetét a saját stílusában.

@karica.czuraAz oroszlánkirály – Karina edition – mostanában kicsit túl sok HBO GO-t néztem. 😂 ##hbogo ##hirdetés♬ eredeti hang – ~K•A•R•I•N•A~


Bóna Biankát, Budavári Fülöpöt, Czura Karinát, Liszkai Márkot, Togyela Dominikot, Sápi Vivient és Győrfi Danit is a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni velük, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

Legnépszerűbb TikTok zenék toplista

A legnépszerűbb TikTok zenék 2020-ban

TikTok zenei toplista 2020

Az alábbi cikkünkben összegyűjtöttük melyek voltak a legnépszerűbb TikTok zenék 2020-ban, amelyekre nagyon sok felhasználó készített saját videókat, ez TOP10-es toplista.

A listán található zenéket végighallgatva kijelenthetjük, hogy 2020-ban a hip-hop, a trap és a pop műfajban készülő számok voltak a legnépszerűbbek a platformon. A trap és hip-hop zenék azért is lehetnek ennyire kedveltek TikTok-on, mert számos tánckoreográfia készül ezen típusú zenék 1-1 részletére, amely utána elterjed az egész platformon, és akár több millió feltöltés is születhet egy bizonyos zeneszámra és a hozzá tartozó koreográfiára.

Egy másik trend a platformon, hogy nem feltétlenül a legújabb zenék futnak be, mint népszerű hangsávok, az utóbbi 2-3 év zenei terméséből szoktak a legnépszerűbb listára felkerülni a dalok. Néhány esetben pedig a 80-as vagy 90-es években megjelent zenék remix verziója szokott nagy sikert aratni a felhasználók körében és szerepelni a trending listákon.

Íme a 10 legnépszerűbb zene a TikTok-on 2020-ban:

  1. Jason Derulo & Jawsh 685 – Savage Love
  2. Megan Thee Stallion – Savage Remix (feat. Beyoncé)
  3. JACKBOYS, Travis Scott – OUT WEST ft. Young Thug
  4. Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion
  5. Doja Cat – Say So
  6. Saweetie – Tap In
  7. Roddy Ricch – The Box
  8. Rod Wave ft. ATR SonSon – Rags2Riches
  9. BENEE – Supalonely ft. Gus Dapperton
  10. Pop Smoke – What You Know Bout Love

Bóna Biankát, Budavári Fülöpöt, Czura Karinát, Liszkai Márkot, Togyela Dominikot és Sápi Vivient is a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni velük, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

Velvet – Ujváry Benjamin: Hamar a Cyla-sztorik rendszeres szereplője lettem

Ez a cikk a Velvet Kockahas blogjában jelent meg először.

Bő egy éve, hogy Kajdi Csaba személyi edzője Ujváry Benjamin, ismertebb becenevén Benji lett. Kajdi, szokásához híven, továbbra is bejelentkezett aranykövetőinek az edzőteremből, így Benji is egyre gyakrabban tűnt fel az Insta-sztorikban. Egy év leforgása alatt több ezren követték be a személyi edzőt Instán, most pedig már egy ügynökséggel dolgozik együtt. Nem egy influenszerkarrier kezdete ez, szólt rám, ő másképp definiálná magát és munkásságát.

Ez volt az a szint, amit még el tudtam vállalni

Ujváry Benji ad hoc került bele Cyla [Kajdi beceneve – szerk.] egyik Phillips-reklámjába, ami nemcsak az „aranykövetőknek, aranyrajongóknak”, hanem a cégnek is tetszett. Azelőtt pedig már feltűnt egy optikában is, ahova elkísérte Cylát, hogy közösen válogassanak az akciós szemüvegkeretek között. Bármennyire is ódzkodott kezdetben az ilyen jellegű szereplésektől, ma már egymagában készít kampányt az egyik online ruhabolttal.

– Lelkesen mondtam igent Csabinak, mivel úgysem rólam szólt a történet. Nem főszereplő, hanem mellékszereplő voltam, ez volt az a szint, amit még el tudtam vállalni. Nyilván, a sporthoz kapcsolódó dolgok sokkal közelebb állnak hozzám, most is készül egy edzős videóm, ami nemcsak nekem, hanem a videót készítő srácnak is jó referenciaanyag lesz.

Amikor emlékeztettem rá, hogy Cylával nem feltétlenül sporteszközöket reklámozott, azt mondta, ő abban hisz, hogy minden területen ki kell próbálni magunkat.

Majdnem ügyvéd lett

Ujváry Benjamin hároméves kora óta aktívan sportol, úszott, teniszezett, a küzdősportokban is kipróbálta magát, majd végül a konditermi edzésnél és street workoutnál kötött ki. Majdnem ügyvéd lett belőle, követve bátyja nyomdokait, akinek egy ügyvédi irodája van. Ujváry el is kezdte a jogi egyetemet, de fél év után rájött, ha még el is végezné a képzést, sosem tenné boldoggá a szakmája gyakorlása.

Ekkor végiggondolta, mi az, ami viszont igen, így döntötte el, hogy a Testnevelési Egyetemre jelentkezik. Az elhatározás, hogy személyi edző lesz, csak ezután született meg benne, például azért, mert akkor már több barátjának segített az edzésben, amit nagyon élvezett. Két és fél éve dolgozik személyi edzőként, folyamatosan fejleszti tudását külföldi cikkek, tanulmányok olvasásával, podcastek hallgatásával.

Egy csupa szív ember, akit nagyon kedvelek

Mielőtt Ujváry és Kajdi elkezdett volna együtt edzeni, csak látásból ismerték egymást, Kajdi Ujváry egyik kollégájához járt edzésre. Később úgy döntött, szeretne váltani, mivel előfordul, hogy a vendégek nem találják meg egyből azt az edzőt, akivel a legeredményesebben tudnak együtt dolgozni. Ekkor fordult Ujváryhoz.

A nagy megismerkedés akkor történt, amikor a konditerem éttermében Benji az egyik vendégével üldögélt, aki történetesen Cyla-rajongó volt. Amikor Cyla is helyet foglalt mellettük, Benji vendége elmondta neki, hogy az edzőnek éppen aznap van a születésnapja.

–  Azt vettem észre, hogy a „Boldog születésnapot” énekli a mobilja kamerájába és az arcomra zoomol… Amikor a nevemet kellett volna tudnia akkor fogalma sem volt. Később kaptam tőle egy üzenetet, hogy tudom-e vállalni a személyi edzését, mert úgy döntöttek az előző edzőjével, hogy különválnak.

Miután elfogadta a felkérést, megnézte Csaba Insta-oldalát, akit a beszélgetésünk alatt végig Csabinak vagy Csabikának hívott, nem Cylának, ahogy a nagy többség. Sem pozitív, sem negatív benyomást nem tettek rá az Insta-sztorik, az alapján ítélte meg, ahogy élőben viselkedett vele.

– Miután jobban utánanéztem, hogy ki ő, a hozzáállásom nem változott vele szemben. Csabi meg adta önmagát és hamar a Cyla-sztorik rendszeres szereplője lettem. Egyébként egy csupa szív ember, akit nagyon kedvelek.

Ha lassabban gyűlnek a követők, mentálisan is jobban tudom kezelni

A csupaszívség egyik tanúbizonysága volt, hogy Kajdi (miután feltörték az Insta-profilját, és újat csinált magának) felajánlotta, hogy ha visszakapja az eredeti régi oldalt, akkor ezt az újat az edzőjének Benjaminnak ajándékozza. Ezen az új oldalon kevesebb mint 3 hét alatt több mint 90 ezren követték be Cylát. Az átadás meg is történt, csakhogy ez nem volt működőképes. Cyla rengeteg üzenetet kapott erre az Insta-fiókjára is, amiket Benji olvasatlanul törölni akart. Úgy érezte, bárki, bármiről is írjon Kajdinak, neki ahhoz nincs köze. Sajnos a sok üzenettörlésnek az Instagram nem örült, a profil állandóan megbénult, lefagyott.

– De ez nem is baj. Nem az a célom, hogy emberek százezrei rajongjanak értem. Aki követ, azt tényleg azért kövessen, ami a mondanivalóm. Ha lassabban gyűlnek a követők, mentálisan is jobban tudom kezelni.

Merthogy Ujváry Benjamin nem az „üres influenszerlétbe” akar csöppenni, olyan edukációs tartalmakat szeretne többnyire posztolni, ami az egészséges életmódhoz, sportoláshoz kapcsolódik. Valószínűleg olyan videókkal indít majd, ahol alapgyakorlatokat fog bemutatni, de persze nem árul el minden apró trükköt és titkot, épp csak kedvcsinálók lesznek.

– A legtöbb srác félmeztelenül pózol egy kiló fehérjével, ami tök jó, de ebből már ezer van. Nem zárkózom el a nem sportvilággal kapcsolatos márkáktól sem, de a személyi edzői munkámat nem cserélném le csak az influenszerkedésre. Elsősorban az a célom, hogy valami jót hozzak ki abból az ismertségből amit annak köszönhetek, hogy Csabinak vagyok a személyi edzője. Ilyen cél például edukálni, a fiatalokat ösztönözni a rendszeres mozgásra és a sportot közelebb hozni az emberekhez.

A mérsékletesség, lépésről-lépésre való építkezés olyan gondolatok, amik többször is visszatértek a beszélgetésünkben, ami kissé meglepett. Bulvárújságírói tapasztalataim szerint, ha valaki közel kerül az ismertséghez, minél hamarabb, minél többet akar megszerezni belőle. Nem úgy mint Benji.

– Ez az egész helyzet még nekem is új, éppen ezért szépen lassan adaptálódom hozzá. Hivatásomban igyekszem fejlődni és egyre nagyobb tudásra szert tenni, hogy később ezeket tudjam átadni és motiválni az embereket. Biztos vagyok benne, hogy sosem száll majd fejembe a népszerűség, szerencsére sikerült olyan emberekkel körülvennem magam, akik elég jól ismernek ahhoz, hogy szóljanak, ha már nem lennék önmagam.

A fokozatosság elvét vallja

Heti ötször edz, heti két húzó-(ide tartozik például a húzódzkodás), és tolónapja (pl. fekvőtámasz) van, illetve egy lábnapja. A két pihenőnapra szinte erőszakkal kell rávennie magát, kissé addiktív tud lenni, ha edzésről van szó. Csalónapot tart, szerinte fontos az önjutalmazás.

Vendégeinél keveri a funkcionális és a klasszikus edzőtermi edzésre jellemző gyakorlatokat. Az edzésben és a táplálkozásban is a fokozatosság elvét vallja. Ha például egy vendége heti öt napot rosszul étkezik, először arra veszi rá, hogy abból egy napon táplálkozzon helyesen (napi ötször, minőségi ételekből, ésszerű adagokat fogyasszon), majd utána kettőn, hármon… Nincs értelme koplalni, főleg, ha emiatt este kolbászt eszünk fehér kenyérrel.

Sok üzenetet kapok, hogy nyitottak lennének az ismerkedésre

Miután több ezer aranykövetője lett, adja magát a kérdés, hányan írnak rá. Sokan, hangzik a nem meglepő válasz, az viszont már inkább példa nélküli, hogy Ujvári mindegyik üzenetre igyekszik válaszolni.

– Vicces, hogy úgy írnak rám, hogy tudják, ők az ezredikek. Nem, nem ő volt az ezredik, és ez amúgy sem szempont. Igyekszem válaszolni mindenkinek. Sok üzenetet kapok, hogy nyitottak lennének az ismerkedésre, amiért hálás is vagyok, de jelenleg a karrierem építésére koncentrálok.


Ujváry Benjamint a NuHeadz Talent Management képviseli. Ha szeretne kapcsolatba lépni Benjivel, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

1